Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Site is not working with Jnews. If cant support please Refund my money

  • Post count: 11697
    Adek
    September 11, 2018 at 12:21 pm #36499

    Hi TheIndiaPost,

    It seems you need to do some optimization in there. Please try to follow the instruction on this article https://support.jegtheme.com/2017/11/increase-google-page-speed-for-jnews/. Let me know if you need further help in there.

    Thank you

    Post count: 95
    TheIndiaPost
    September 11, 2018 at 12:47 pm #36503
    This reply has been marked as private.
    Post count: 95
    TheIndiaPost
    September 11, 2018 at 12:49 pm #36504
    This reply has been marked as private.
    Post count: 11697
    Adek
    September 11, 2018 at 4:21 pm #36542

    Hi TheIndiaPost,

    1. For .htaccess file, it should be added to the top of your .htaccess file.

    2. For Enable Compression, i really recommend you to contact your server administrator to do this thing for security reason. Because it will depend on several thing to enable compression such as server type, current installed module and etc.

    Thank you

    Post count: 95
    TheIndiaPost
    September 11, 2018 at 4:46 pm #36555

    Ok , i will ask my host. Please check advertisement and photos are not visible in any post. regards

    सोनिया गांधी और कांग्रेस अध्यक्ष राहुल गांधी को झटका

    Post count: 11697
    Adek
    September 12, 2018 at 10:24 am #36609

    Hi nwoods92,

    For the missing image issue, please try to enable Load jQuery Early option on the Customize > JNews : Speed Option > Advanced Option > Load jQuery Early.

    The ads just work fine on my side. You can check this image https://www.dropbox.com/s/4rkclse9851c347/Screenshot%202018-09-12%2010.23.38.png?dl=0

    Thank you

    Post count: 95
    TheIndiaPost
    September 12, 2018 at 4:55 pm #36655

    Load jQuery Early is enabled and still photos are not visible in single post , yes advertisements are visible. Please check. Regards

    Post count: 95
    TheIndiaPost
    September 12, 2018 at 5:56 pm #36658

    Can i check after disabled the jnews Speed plugin. as you have also noticed photos are missing in single post.

    https://www.dropbox.com/s/4rkclse9851c347/Screenshot%202018-09-12%2010.23.38.png?dl=0

    Post count: 95
    TheIndiaPost
    September 13, 2018 at 1:38 am #36669

    Sir, I have disabled Jnews Speed plugin and my each post is showing photos. But my website speed has change, please tell me how to get good speed score and photos in each post.

    Regards

    Post count: 11697
    Adek
    September 13, 2018 at 12:24 pm #36695

    Hi TheIndiaPost,

    Can you enable JNews Speed plugin again and try use normal image loaded. Please go to Customize > JNews: Image & Galery Option > Image Load & Generator Setting > Image Load Mechanism then choose Normal Image Loaded.

    Thank you

    Post count: 95
    TheIndiaPost
    September 13, 2018 at 5:42 pm #36720

    Yes i have done as per your instruction. i have activated the plugin and Customize > JNews: Image & Galery Option > as per your instruction. Image Load & Generator Setting > Image Load Mechanism then choose Normal Image Loaded.

    After using this my website single post has stooped showing the photos in PC and Mobile also.

    Please check screen shot of PC.

    https://imgur.com/a/GgfVwYW

    Post count: 95
    TheIndiaPost
    September 13, 2018 at 6:42 pm #36721
    This reply has been marked as private.
    Post count: 11697
    Adek
    September 14, 2018 at 10:51 am #36750

    Hi TheIndiaPost,

    Your website still works fine on my side. You can check some images below:
    https://www.dropbox.com/s/m7295n6hr0vld86/Screenshot%202018-09-14%2010.48.28.png?dl=0,
    https://www.dropbox.com/s/crn7xql2uyzewvy/Screenshot%202018-09-14%2010.47.42.png?dl=0,
    https://www.dropbox.com/s/03lx7imk4ihsxwh/Screenshot%202018-09-14%2010.46.24.png?dl=0

    Also, the login access that you provide doesn’t work on my side.

    Thank you

    Post count: 95
    TheIndiaPost
    September 14, 2018 at 1:34 pm #36772

    Yes it is working fine, because i have disabled Jnews Speed plugin. I have told you that it works fine without Jnews speed plugin. But it is taking long time to load. You can also check the speed test at

    https://tools.pingdom.com/
    https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

    Post count: 11697
    Adek
    September 14, 2018 at 1:58 pm #36773

    Hi TheIndiaPost,

    Can you provide me login access again into your website? So i can check it directly on my side.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.