Close

Account

Documentation

Forum

Menu

social button problem v4.5.6

  • Post count: 31
    eochoa
    June 16, 2014 at 6:16 pm #310

    Hi,
    I found problem with the v4.5.6 social buttons see attach link on the bottom of this topic.

    First visit on this particular portfolio j1.png see pin it? then I browse different portfolio then come back to that portfolio now you see j2.png no number on pin it? then browse different port then come back on the same port as j1 and j2 now see j3.png see pint it no number and NO G+. also notice there’s this line on the bottom that you have to scroll from left to right.

    Also see j11.png, j12.png and j13.png images and also there’s no social buttons.
    j11.png = screenshot chrome
    j12.png = screenshot safari
    j13.png = screenshot opera

    BTW all these browsers cleared the cache and cookies.

    http://www.4shared.com/folder/3dkyXkyw/jphotolio.html

    Post count: 2243
    Jegbagus
    June 20, 2014 at 4:35 am #451

    hi echoa, sometime that happen, and i don’t really understand why this problem appear. it may be because connection problem. its very hard to check problem like this situation, because i unable to make sure that is happen if the problem not always appear.

    Post count: 31
    eochoa
    June 20, 2014 at 9:46 pm #490

    ok so for now there’s no fix will there be fix on this next release? I put the old back because my site is live! and I don’t have time to test nor play around with it. thanks.

You must be logged in to reply to this topic.