Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Problem with Social Bar

  • Post count: 1
    Dre_MPMG
    March 24, 2015 at 10:42 am #10237

    Hey,

    The theme is awesome! I’ve fixed all my problems because your documentation is very good, you know I could not import the dummy content. But here’s the next problem, the Social Bar does not work. I use the post name as permalink but the social bar uses the post ID and only one text for all the posts!

    Normally it should be like this:

    Click on Twitter Button > Pop-Up (Login) > Post title + Link (Postname)

    But I get this info:

    Click on Twitter Button > Pop-Up (Login) > Check this awesome article : http://sitename.com/?p=646

    The same text on every post!

    – I’ve changed the Permalinks (Archive, Postname, …) ..
    – I’ve downloaded Yoast and changed the Title ..
    – I’ve reinstalled the theme ..

    … but it does not work.

    My site is in the “Coming Soon” mode! If you wanna have a look on my posts then please send me your IP-Address, and I’ll put you on the whitelist.

    Thank you for your time.

    Post count: 2592
    Jegbagus
    March 24, 2015 at 12:26 pm #10244

    hi Dre_MPMG, for sharing we are using short url to embeed it on themes. we think we going improve the wording on twitter. instead using “Check this awesome article”, we going to use title post it self.

    we going to include this change into next version.

    Thank you

    Post count: 1
    Dre_MPMG
    March 24, 2015 at 1:18 pm #10247

    Thank you for the advice that plugin is very good, and I thought it was my fault but everything is perfect … even the text :)!

    I wish you many sales!

    Post count: 2592
    Jegbagus
    March 27, 2015 at 11:14 pm #10367

    you are welcome Dre_MPMG

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.