Close

Account

Documentation

Forum

Menu

"Loading Description" in portfolio

  • Post count: 3
    knightke
    February 18, 2016 at 1:05 pm #18607

    I recently switched hosts and performed a clean install on jphotlolio. I’m currently having the issue that when clicking on an image/portfolio item, instead of showing the image title is shows “Loading Description” for every photo.

    Messing with a few settings I found that turning off Flexslider temporarily fixes the issue, but I’d rather keep in on to stay away from cropping issues.

    http://keremknight.com/portfolio/

    • This topic was modified 1 year, 8 months ago by  knightke. Reason: Added Link
    Post count: 2268
    Jegbagus
    February 22, 2016 at 3:26 am #18677

    hi knightke, its working on my side. i think the problem is because you use only 1 image. try to upload more image, and let me know if the problem is fixed by uploading more than one image.

    Thank you

    Post count: 3
    knightke
    February 24, 2016 at 1:08 pm #18755

    Thanks for the reply,

    Unfortunately, even after uploading a total of four images I was able to replicated the problem. Attached is an image of a portfolio item expanded:

    Portfolio Item Expanded

    Post count: 2268
    Jegbagus
    February 27, 2016 at 3:42 am #18803

    hi knightke, yes the issues is because only one image available. if you upload more than 1 image it will be fine. i will try to fix this issues in next version.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.