Close

Account

Documentation

Forum

Menu

JKreativ dashboard is missing?

  • Post count: 4
    mikeduk
    July 16, 2014 at 3:24 pm #1783

    Hi, I’ve just updated to the latest version of JKreativ and apparently I need to enable legacy section builder for it to work with my old pages.

    The problem is that I can’t find the JKreativ dashboard any more!?

    I’m sure it was on the left hand side before or am I going blind??

    Post count: 2679
    Rai
    July 17, 2014 at 6:29 am #1809

    Hello,

    Actually, in new version Jkreativ Dashboard menu is move from Appearance > Jkreativ Dashboard to Jkreativ > Jkreativ Dashboard. The new Jkreativ menu located bellow Settings menu:

    Thank you

    Post count: 4
    mikeduk
    July 17, 2014 at 11:08 am #1831

    Hi, that link does not exist with the new version installed.

    Ideas?

    Post count: 4
    mikeduk
    July 17, 2014 at 11:17 am #1832

    I do see an error in my plugins page:

    The following plugins need to be updated to their latest version to ensure maximum compatibility with this theme: Jkreativ Plugin, Mega Menu – adapted for Jkreativ and Revolution Slider.

    But if I try to update them they say they are already up to date.

    I have Jkreativ Plugin v1.0.0

    Post count: 4
    mikeduk
    July 17, 2014 at 5:30 pm #1839

    Not sure what happened but I started with a fresh WP install and it worked fine..

    let me know if you want to take a look around my old install where the option does not display in case you want to find the bug or anything.

    Post count: 2679
    Rai
    July 18, 2014 at 8:12 am #1864

    Might be it was plugin conflict or broken theme package.
    Please send me the login info via Profile Page.

    Thank you

    Post count: 1
    amrmorsey
    July 18, 2014 at 11:46 am #1876

    Hi
    I have the same problem but my dashboard and theme customisation not save any changes.

    Post count: 2679
    Rai
    July 19, 2014 at 1:36 am #1889

    Hi amrmorsey,

    Have you update your theme & plugin properly?
    It commonly because mismatch between plugin & theme.
    Please check

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.