Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Counter – does not work

  • Post count: 21
    itamarbdor
    November 26, 2017 at 2:18 pm #26004

    How many more than 190 people entered the page according to Analytics.

    The meter shows only 26, what can be done?

    https://ashoova.co.il/the-holy-spirit-of-rabbi-mordechai-eliyahu/

    In most site counter shows 0.

    And the issue of shares has the same problem

    Post count: 26
    david201175
    November 26, 2017 at 5:40 pm #26011

    It’s the same two, i migrate from newspaper and everityhng good but not that two points

    Post count: 9205
    Adek
    November 27, 2017 at 5:52 pm #26072

    Hi guys,

    Regarding this issue. Please try to disable all plugins except required plugin for JNews and the related plugin with view counter features such as JNews View Counter and JNews Social Share.

    Thank you

    Post count: 21
    itamarbdor
    November 27, 2017 at 9:57 pm #26086

    I’m using standard plugins. I do not want to give them up

    Please solve the problem

    Post count: 2592
    Jegbagus
    November 28, 2017 at 11:00 am #26137

    hi,

    david201175 issue can be solved using solution i provide on this post : http://support.jegtheme.com/forums/topic/impossible-to-have-the-login-works/#post-26129

    itamarbdor issue kind of different. i still not very sure what issue with itamarbdor case. but i think some of plugin causing this issue. because when i access this page : https://ashoova.co.il/?ajax-request=jnews
    the response result is 403. 403 mean forbiden access.

    its meaning that the request not even reach the code. or if its reach the code, its terminated on some place.
    it can be caused by .htaccess setting (if you using apache), or plugin that prevent ajax request.
    may i know what server you using? also how you setup your permalink?
    also what plugin you currently using?

    Thank you

    Post count: 2592
    Jegbagus
    November 28, 2017 at 11:03 am #26138

    For some reference, someone have same issue like itamarbdor, the case almost the same.
    https://wordpress.org/support/topic/wc-ajax-requests-return-403/

    on those discussion tell us that the issue can be from hosting. can you try to ask this to your hosting?
    also if you using cloudflare. please disable it first.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.