Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Carousel & Image Load Settings

  • Post count: 2
    kinguin
    November 16, 2017 at 1:50 pm #25501

    Hi there,

    After update few plugins & wordpress i have few problems with website.

    1. After update, all graphics disappear. It start working when i disable “Lazy Load” feature. It’s possible to keep this and make this graphics works? 😉
    2. I use Jnews – Carousel 2, but my page looks like this: https://we.tl/QRRDL8mwax – can i fix this right now for use some kind of quick fix?

    Thanks in advance for help

    Cheers,
    Adam

    Post count: 2665
    Rai
    November 17, 2017 at 1:49 am #25523

    Hi Adam,

    For the latest WordPress version 4.9, there is minor issue on the customizer. We will provide an update immediately to fix it.

    1. Could you provide your site URL? Is there any error in your browser console?

    2. Please increase the option “Number of Item”, set 3 for example. And on the Design tab, make sure the “Block / Column Width” is set to “Auto”.

    Thank you

    Post count: 2
    kinguin
    November 20, 2017 at 8:35 am #25701
    This reply has been marked as private.
    Post count: 2665
    Rai
    November 21, 2017 at 1:45 am #25749

    Hi Adam,

    1. It seems you use other minify plugin, could you try to temporary disable it and clear the browser cache?
    For minifying script actually you could use JNews – Speed plugin which we use to optimize page speed performance.

    2. For mega menu, it seems you put Child menu on the mega menu (Categories), remove the child menu for the mega menu and it should be fine. Please read here for detail: http://support.jegtheme.com/documentation/menu-2/

    Could you provide the current system report? You could find it at: JNews > System Status on your backend.
    After updating theme, you need to clear cache if you use any cache plugin and your browser cache as well.

    Thank you

    Post count: 2
    kinguin
    November 21, 2017 at 8:57 am #25772

    Hey Rai!

    ad1: Working! <3
    ad2: My bad – now works perfect.

    Its seems like Minify Plugin was a reason for crash page.

    PS: I guess you dont need anymore System Report, but FYI you will find it here:
    https://pastebin.com/Q5gtt48F

    Thanks in advance for help with this! <3

    Post count: 9195
    Adek
    November 22, 2017 at 2:10 am #25804

    Hi Adam,

    Glad to hear that if you have been resolved the problem. Let us know if you need something else in there.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.