Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Reply To: Vids are not displaying on posts and more issues

Post count: 10472
Adek
November 7, 2017 at 2:10 am #25074

Hi rahuljrark,

1. For video issue, can you please try to resend again a screenshot? This screenshot is broken https://imgur.com/4c761c08-632d-42d8-b96f-58a4776d5aa8

2. For import issue, right after you finish importing process you need to clear your browser cache and doing hard refresh to see the changes. When you are trying to switch into another style (using another style) the changes you made before will override by new style. If you want to put back your previous changes, you can do uninstall the current demo that you use.

Also, we have been provided some information before doing install and uninstall demo. Please check this image : https://www.dropbox.com/s/t4omu49ri0gv5an/Screenshot%202017-11-07%2009.58.59.png?dl=0

3. About Install Plugin dashboard issue, did you get any error message in there? Also, if you still getting a problem in there please try to disable all plugins except JNews Essential plugin and please try to check again Install Plugin dashboard.

4. About issue when installing Envato market plugin, may i know where are you trying to install this plugin? Did you try to install that plugin by add new plugin on WordPress Plugin Dashboard? Because we do not include that plugin on our theme package.

5. Please make sure you already hit Save Changes button right after you done making changes. If you still getting a problem in there, please do point number 3 (please try to disable all plugins except JNews Essential plugin ).

Thank you