Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Website CSS Issue Maybe

  • Post count: 7
    amofficial
    December 5, 2018 at 6:24 pm #40385

    Hey guys,

    my site doesn’t load fine sometimes http://www.droidcache.com

    I don’t know if cache plugin is causing this issue or what, but css just get messed up sometimes and until I clear the cache it doesn’t work fine, can you guys please help

    Post count: 1127
    Ferdy
    December 6, 2018 at 1:47 pm #40431

    Hi amofficial,

    In this case, Please try to disable another plugin that not related to JNews theme and clear the cache to check if there is a conflict on the plugin. Let us know if you have further question.

    Thank you

    Post count: 7
    amofficial
    December 6, 2018 at 3:32 pm #40435

    I installed the WP Super cache with Jnews cache plugin, should I disable WP Super cache?

    Post count: 1127
    Ferdy
    December 7, 2018 at 10:00 am #40454

    Hi amofficial,

    In this case, you can disable WP Super Cache or clear the cache only. Also please clear the cache on the JNews Speed plugin.

    Thank you

    Post count: 7
    amofficial
    December 7, 2018 at 12:01 pm #40470

    ok thank you

    Post count: 7
    amofficial
    December 7, 2018 at 5:18 pm #40487

    ok seems like the problem is something else, I tried clearing cache, deactivated WP Super Cache but the site homepage is still messed up.

    Post count: 1127
    Ferdy
    December 10, 2018 at 11:06 am #40570

    Hi amofficial,

    in this case, we need to do further investigation on your website. can you provide me the login access to your website? You can send it here and don’t forget to check Set as private reply option below.

    Thank you

    Post count: 7
    amofficial
    December 11, 2018 at 2:12 am #40660
    This reply has been marked as private.
    Post count: 11180
    Adek
    December 11, 2018 at 2:17 pm #40738

    Hi amofficial,

    The homepage of your website should work fine now. Previously i’ve been enabled load jQuery early option on the customizer. Please check it out on your side. Let me know if you need something else in there.

    Thank you

    Post count: 7
    amofficial
    December 11, 2018 at 7:02 pm #40777

    still the same here: https://prnt.sc/lthdb8

    Post count: 1127
    Ferdy
    December 12, 2018 at 11:49 am #40821

    Hi amofficial,

    I’ve been checking your website but it works fine on my side, you can check on my screenshot. please try to clear the cache. Let us know if you have further question.

    Thank you

    Post count: 7
    amofficial
    December 13, 2018 at 3:18 am #40882

    I’ve tried clearing caches, checked from three different browsers and even from another location outside of my city on different internet connection but the featured posts area is not loading as I showed you in the previous post.

    Post count: 7
    amofficial
    December 13, 2018 at 3:30 am #40883

    nevermind, solved it by deactivating the Jnews Speed plugin.

    Post count: 1127
    Ferdy
    December 13, 2018 at 12:48 pm #40914

    Hi amofficial,

    Glad to hear if you have been solved the issue, Let us know if you have further question.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.