Close

Account

Documentation

Forum

Menu

(revolution slider) changes

  • Post count: 14
    thbode
    March 16, 2016 at 1:18 pm #19085

    Hi,
    I am working with Mac, and have problems to save changes, done in the cms, sometimes.
    Such I got used to click double on save button.

    Now I have this problem with the revolution slider:
    In the backend I have 10 slides inserted (2 new onesrev-slider today).
    But in the front (browser) I only see 8.
    Even after emptying the cache.

    It is a bit tiring…
    Any idea?
    Thomas

    Post count: 6693
    Adek
    March 17, 2016 at 2:10 am #19100

    Hi Thomas,

    Can you help me to provide me the url of your site in there, so i can check it out directly on my side.

    Thank you

    Post count: 14
    thbode
    March 17, 2016 at 8:27 am #19112

    Hi,

    it is

    http://www.platz-fuer-die-katz.de/kundenstimmen/

    Post count: 6693
    Adek
    March 18, 2016 at 6:06 am #19138

    Hi thbode,

    If so, can you help me to provide login credentials into your wp admin panel so i can check it directly what actually happen in there. You can send it here and check the Set as private reply option below.

    Thank you

    Post count: 14
    thbode
    March 18, 2016 at 6:57 am #19142
    This reply has been marked as private.
    Post count: 14
    thbode
    March 20, 2016 at 9:02 am #19159

    In the meanwhile I “solved” the problem.
    I added a textfield with visual composer, and after saving it, the 2 new slides appeared in the browser too.

    Post count: 6693
    Adek
    March 22, 2016 at 2:23 am #19189

    Hi thbode,

    I’m sorry for late reply your question on above. Actually it’s weird for me. Anyway glad to hear if you’ve been solved the problem. Let us know if you need something in there.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.