Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Mobile nav

  • Post count: 94
    dmitri1999
    March 16, 2015 at 10:20 pm #10019

    Hi,
    How do I make mobile Navigation line a bit thinner? Currently aside from it being mis-alligned(as per other forum post) – it is also located too much down, covering a part of the landing slider. Perhaps it is possible to make this top navigation(where the logo is located) a bit thinner and maybe you can also provide a code to move it a bit up as this bug makes the site look bad.
    url: http://goo.gl/mokO31

    Post count: 94
    dmitri1999
    March 18, 2015 at 6:05 am #10068

    updated link:
    goo.gl/HxInb5

    Post count: 6436
    Adek
    March 18, 2015 at 6:30 am #10070

    Hi dmitri1999,

    I am not quite sure the thing that you referring to, can you provide me maybe a screenshot the bug that you mean so i can easily to understand on this thing.

    Thank you

    Post count: 94
    dmitri1999
    March 18, 2015 at 6:34 am #10072

    Sure,
    It’s the black bar at the top, the one with logo

    http://oi61.tinypic.com/10pr75z.jpg

    Post count: 6436
    Adek
    March 20, 2015 at 6:51 am #10136

    Hi dmitri1999,

    I’ve been check your site on mobile device, but i think it’s just work fine on my side.

    https://www.dropbox.com/s/a6ynglpqvzr5y27/2015-03-19-15-16-07.jpg?dl=0

    Thank you

    Post count: 94
    dmitri1999
    March 20, 2015 at 7:07 am #10140

    I certainly don’t know what is causing it. I’ve never seen this issue before and it’s not something I saw on other templates.

    Post count: 6436
    Adek
    March 20, 2015 at 7:31 am #10148

    Hi dmitri1999,

    Weird. Actually, it’s hard to me to check those problem if i can’t find those problem on my side.

    Thank you

    Post count: 94
    dmitri1999
    March 20, 2015 at 7:01 pm #10172

    Heres’s a screenshot from the phone:
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/971711/Screenshot_2015-03-20-14-58-19.png

    Seems like it just need to be moved to the left and top a bit.

    Post count: 6436
    Adek
    March 24, 2015 at 1:15 am #10209

    Hi dmitri1999,

    You can try to use this code below to remove the author image :

    And also please clear your browser cache after that.

    Thank you

    Post count: 94
    dmitri1999
    March 24, 2015 at 2:04 am #10219

    Thank you! That fixed the issue on Galaxy S3 🙂

    Post count: 6436
    Adek
    March 24, 2015 at 2:10 am #10225

    You’re welcome dmitri1999 and glad to hear that 🙂

You must be logged in to reply to this topic.