Close

Account

Documentation

Forum

Menu

IE 11 Issues

  • Post count: 4
    ealdrich
    December 10, 2014 at 5:14 pm #7537

    There appears to be some issues with both the parallax backgrounds, and the video headers in IE11.Additionally, portfolio pages do not load in IE11. The loading spinner is there indefinitely. It works fine in all other major browsers.

    URL: http://vizient.com/intro/

    Post count: 6677
    Adek
    December 12, 2014 at 6:24 am #7584

    Hi ealdrich,

    May i know what theme version that you use on your site and jkreativ plugin as well? also if you’ve install some plugin beside the required plugin, please only enable the required plugin that come with these theme.

    Thank you

    Post count: 4
    ealdrich
    December 12, 2014 at 2:22 pm #7602

    2.2.3 for both theme and plugin.

    Post count: 32
    jkapel
    December 13, 2014 at 9:46 am #7617

    Hello,

    I also see problems with IE11. My website never completes loading. Never. Blank white page!

    (latest version of jkreativ plugin and theme)

    Website is: http://motogreece.gr

    It runs ok with Chrome, Firefox, Safari, even though there are page speed issues but that is something else.

    IE does not work!

    Post count: 6677
    Adek
    December 15, 2014 at 10:10 am #7659

    Hi jkapel,

    I’m not quite sure about that. But i’ve check your site on IE 11 and your site it’s show up on my side.

    Please make sure if you’re use jkreativ theme 2.2.4 and jkreativ plugin 1.2.1 on your site. Also please disable all plugin except the required plugin if you’ve activate some plugin except required plugin that come with these theme.

    Thank you

    Post count: 32
    jkapel
    December 15, 2014 at 5:43 pm #7673

    theme and plugin are up-to-date, latest versions.
    Also, the only other plugins that are installed are utilities, like wordfence, backup, and then gravity forms.

    What can I say…. I have asked a dozen friends of mine to try and see from their computers using IE11. Nobody could load the page…

    Post count: 2485
    Jegbagus
    December 18, 2014 at 1:45 am #7730

    hi jkapel, i with dek ery. im using windows 7 with IE 11 installed. and see your website just fine.
    i don’t know what kind of IE your friend use.

    Thank you

    Post count: 32
    jkapel
    December 18, 2014 at 8:34 am #7738

    Hello,

    after combining javascripts (see other thread that I opened) and eliminating render blocking, my page appears normal on IE11 to me also.

    thanks

    Post count: 6677
    Adek
    December 19, 2014 at 10:48 am #7765

    Glad to hear that 🙂

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.