Close

Account

Documentation

Forum

Menu

How to set a media grid slide-in background color?

  • Post count: 14
    blueokra
    September 24, 2017 at 5:18 pm #24337

    Hi, I’m using the Post Grid to display new products with “Media grid: slide in title” as the grid element template under the “Item Design” tab. My problem is the titles that slide in are white text, and the background on the products is white, so you can’t read part of the title. How do I put a grey background behind the title that slides in to make the text readable?

    Post count: 5989
    Adek
    September 25, 2017 at 1:19 am #24340

    Hi blueokra,

    Can you please provide me the url of the page that you mean on above? I will check it soon.

    Thank you

    Post count: 14
    blueokra
    September 26, 2017 at 9:58 pm #24354
    This reply has been marked as private.
    Post count: 5989
    Adek
    September 27, 2017 at 1:21 am #24355

    Hi blueokra,

    I’ve check your site previously but it seems, i dont see any product on New Product section. Can you please guide me into right direction so i can easily to help you out.

    Thank you

    Post count: 14
    blueokra
    September 27, 2017 at 2:48 am #24357

    Hi,
    It’s on the front page, right underneath the sections that say “Eco-Friendly” “Quality and Craftsmanship” and “Made in the USA”. It has a large title above it that says “NEW PRODUCTS”. The 1st and 3rd images have slide-in titles that need grey backgrounds to avoid the white text on white background problem.

    Since we only have 2 products right now I wanted the middle picture to be a static photo (the gift bags), but I couldn’t figure out how to make that work with the Post Grid. So I set up the gift bags as a product and deleted the title.

    Post count: 5989
    Adek
    September 27, 2017 at 4:22 am #24359

    Hi blueokra,

    It’s weird for me because i don’t see the element as you mention on above. Please check this screenshot below : https://www.dropbox.com/s/6qo8ow521cer077/Screenshot%202017-09-27%2012.20.54.png?dl=0

    Thank you

    Post count: 14
    blueokra
    September 27, 2017 at 1:54 pm #24367

    OK, so first I have a different question. Why don’t you see part of my site? Here’s what I see:
    https://www.dropbox.com/s/99c5lkjbqgg5jo6/20170927.jpg?dl=0

    Post count: 14
    blueokra
    September 27, 2017 at 2:06 pm #24368

    And here’s a screenshot showing the white-text-on-white-background problem:
    https://www.dropbox.com/s/gpztiqnstfdpoxd/20170927-2.jpg?dl=0

    Post count: 5989
    Adek
    September 28, 2017 at 12:56 am #24370

    Hi blueokra,

    I’m not quite sure yet, but maybe i need to login into your site. Please try to check your site without login.

    For further investigate, can you please help me to provide login credentials into your wp admin dashboard so i can check it directly on my side.

    Thank you

    Post count: 14
    blueokra
    September 28, 2017 at 5:22 am #24373
    This reply has been marked as private.
    Post count: 5989
    Adek
    September 29, 2017 at 1:04 am #24374

    Hi blueokra,

    Please try to disable all plugins except required plugin that comes with our theme package just for a while and see the result. In this case we can’t do it except you give permission for us to do that.

    Thank you

    Post count: 14
    blueokra
    September 29, 2017 at 2:52 am #24375

    Done. Now the products have disappeared from my view as well! I must have the Post Grid configured wrong, but I can’t find instructions that explain how to do what I want to do. You have my permission to make whatever changes you need to.
    Thanks,
    blueokra

    Post count: 14
    blueokra
    September 29, 2017 at 4:54 pm #24379

    OK, I tried to delete the Post Grid and reinstall it, because not only were the product photos not showing, but the three feature points below the main slider (Eco-Friendly”, “Quality & Craftsmanship” and “Made in the USA”) also disappeared. I clicked on the Delete button and my entire front page is gone. This is an emergency, how can I get it back? I don’t see any kind of undo function, I don’t know which “Trash” to find it in.

    Post count: 5989
    Adek
    September 30, 2017 at 1:23 am #24381

    Hi blueokra,

    You can try to find that page on this page https://blueokra.com/wp-admin/edit.php?post_status=trash&post_type=page

    Thank you

    Post count: 14
    blueokra
    September 30, 2017 at 4:33 am #24384

    It’s not there. I was able to restore a previous version but it saved as a new page. How do I make it the main website page again? The copy is at https://blueokra.com/916-2/.

You must be logged in to reply to this topic.