Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Facebook Image

  • Post count: 32
    rcc_filadelfia
    November 6, 2018 at 2:40 am #39055

    I am having issues all of a sudden with my facebook images not showing up when posting them. I´ve tried the Facebook object debugger and my default images doesn´t show up there. https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object/
    Try with this article please: http://rcc.com.py/chaco/viceministro-verifica-usf-con-miras-a-fortalecer-red-de-servicios-del-chaco/

    Post count: 10883
    Adek
    November 6, 2018 at 12:27 pm #39067

    Hi rcc_filadelfia,

    I’ve been checking that post previously and i think the featured image URL this one http://rcc.com.py/wp-content/uploads/2018/11/Vice.jpg, right? If yes, it seems i can’t access that image. Here’s the result on my side https://www.dropbox.com/s/o7zqymyxm6ci65x/Screenshot%202018-11-06%2012.27.10.png?dl=0. There’s a permission issue. Please try to check on your side.

    Thank you

    Post count: 32
    rcc_filadelfia
    November 6, 2018 at 5:03 pm #39079

    I noticed that too. Do you know why that could be? I can’t remember making any changes… I’ve had wordfence plugin installed for a while so I don’t think that that is the issue.

    Post count: 32
    rcc_filadelfia
    November 6, 2018 at 9:53 pm #39083

    Now, I can see the image. But it still doesn´t appear in the preview. Please have a check.

    Post count: 668
    Ferdy
    November 7, 2018 at 10:47 am #39098

    Hi rcc_filadelfia,

    The image is still can’t access, please check on my screenshot. Regarding this issue, you may need to contact your server administrator for checking this thing. There is a permission issue.

    Let me know if you have further question.

    Thank you

    Post count: 32
    rcc_filadelfia
    November 8, 2018 at 5:22 pm #39137

    Hi Ferdy,
    I fixed it. I had enabled Hotlinking protection which is why no one could access it.

    Post count: 668
    Ferdy
    November 9, 2018 at 10:09 am #39159

    Glad to hear if you’ve been able to solve the problem. Let me know if you have further question.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.