Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Display problems without changing something

  • Post count: 14
    thbode
    February 12, 2016 at 10:22 am #18445

    Hi,
    I didn’t change anything for several months on my website, but suddenly I noticed several display problems in all browsers.problems
    How this can happen?

    Since I entered some css in “additional style” for the text fields with the quotation mark problem, it is ok.
    But actually that is very strange since the css is not related at all to it:
    F.e:

    .accordionfoto {
    color:#96927c;
    font-size:100%;
    line-height:1.5em;
    margin-bottom:25px;
    margin-top:-5px;
    }

    The sound-logo still is messed many times. Not all times.
    I will stop the background sound for now to “manage” the problem.

    Post count: 5973
    Adek
    February 15, 2016 at 2:04 am #18480

    Hi thbode,

    Can you provide me the url of the page that you get this kind of problem? I will check it further.

    Thank you

    Post count: 14
    thbode
    February 15, 2016 at 10:05 am #18489

    It is iconlab.de.
    Actually I “solved” the problem by removing the sound from startpage and removing the “”.
    Only in the text field (italic text) below the header sildeshow it worked (why?), and I did not touch it.

    Post count: 5973
    Adek
    February 16, 2016 at 3:13 am #18506

    Hi thbode,

    Actually i’m not quite sure on this thing because i can’t replicate your issues on my side. Anyway, you can try to disable all plugins except required plugin that come with our theme.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.