Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Customize blank

  • Post count: 4
    tonydrant
    October 13, 2015 at 8:23 pm #15198

    I am trying to use the ‘Customize’ feature of the Falive theme but the page does not load any content and remains blank.

    Post count: 2592
    Jegbagus
    October 14, 2015 at 1:31 am #15203

    hi tonydrant, can you try to disable all plugin first (except plugin that included with in the themes). some kind of problem may because of plugin conflict that cause thi sissues.

    Thank you

    Post count: 4
    tonydrant
    October 14, 2015 at 9:55 am #15226

    Hi, this was a fresh install and no plugins have been added/activated except those included with the theme.

    Post count: 4
    tonydrant
    October 14, 2015 at 9:59 am #15227
    This reply has been marked as private.
    Post count: 2665
    Rai
    October 15, 2015 at 12:44 am #15238

    Hi Tony,

    Can you enable WP Debug and check the error logs? We need to check it for further investigation.

    Thank you

    Post count: 4
    tonydrant
    October 15, 2015 at 3:40 pm #15270

    I get this message

    Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /home/sites/brunchrocks.com/public_html/wp-content/themes/falive-themes/lib/jeg-functions.php on line 293

    Post count: 4
    tonydrant
    October 15, 2015 at 5:28 pm #15274

    Hi,

    I moved my hosting and the problem no longer exists. I guess the previous hosting was preventing loopback calls to the json file.

    Cheers

    Post count: 2665
    Rai
    October 17, 2015 at 1:09 am #15287

    Hi Tony,

    Glad to hear your problem has been solved. That error might be because file permission issue so theme file can’t load json file.

    Please let me know if you have further support questions.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.