Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Blog Settings

  • Post count: 27
    tcbruce1977
    August 20, 2016 at 6:27 pm #21707

    Good Morning:

    I am having difficulty with the blog settings. When I only show the blog post and not the full summary, the page takes a long time to launch or I have to click it again. What should the blog settings be in jphotolio and wordpress. Would you mind taking a look. https://royaltyweddingsevents.com.

    Post count: 2229
    Jegbagus
    August 22, 2016 at 3:14 am #21722

    hi tcbruce1977, i think you have problem with your ssl certificate. we unable to open your website.

    Thank you

    Post count: 27
    tcbruce1977
    September 12, 2016 at 12:27 am #21851

    sorry: it is http://www.royaltyweddingsevents.com

    • This reply was modified 9 months, 2 weeks ago by  tcbruce1977.
    • This reply was modified 9 months, 2 weeks ago by  tcbruce1977.
    • This reply was modified 9 months, 2 weeks ago by  tcbruce1977.
    Post count: 2229
    Jegbagus
    September 12, 2016 at 2:47 am #21860

    hi tcbruce1977, there is some plugin that causing this issues. i don’t know which plugin. but it causing the curtain effect error. you can fix this issues by 2 way. first to disable all plugin first. second by disabling curtain effect.

    Thank you

    Post count: 27
    tcbruce1977
    September 12, 2016 at 9:47 pm #21863

    Okay, I’ll try it!

    Here is another website with your template! http://www.poetryistherapy.com. It’s coming together! Hope you like it!

    Post count: 27
    tcbruce1977
    September 12, 2016 at 10:44 pm #21865

    I was able to fix the blog! Thank you!

    Last question: What do I click to make the music keep playing so that it doesn’t start over when you click a new page?

    Post count: 2229
    Jegbagus
    September 13, 2016 at 1:47 am #21870

    hi tcbruce1977, you should enable curtain effect to have music always playing.

    Thank you

    Post count: 27
    tcbruce1977
    September 14, 2016 at 1:21 am #21877

    I clicked it so it says on. but it still start over when I click the next page.

    Post count: 2229
    Jegbagus
    September 14, 2016 at 3:34 am #21879

    hi tcbruce1977, i don’t know what is issues on your website. are you sure that you are not changing anything on the code?
    btw your website http://www.poetryistherapy.com work fine. but its not with your https://royaltyweddingsevents.com website.

    Post count: 27
    tcbruce1977
    September 14, 2016 at 4:31 pm #21885

    Yes. Then I compared the settings to each other too.

    Post count: 27
    tcbruce1977
    September 14, 2016 at 10:09 pm #21886

    Could I somewhere give you access?

    Post count: 2229
    Jegbagus
    September 19, 2016 at 4:01 am #21905

    hi tcbruce1977, if your themes behave weird, you can remove your themes, then just install new themes.

    Thank you

    Post count: 27
    tcbruce1977
    September 20, 2016 at 8:03 pm #21914

    So rebuild the entire website?

    Post count: 27
    tcbruce1977
    September 20, 2016 at 9:49 pm #21915

    It is missing a style sheet!

    Post count: 27
    tcbruce1977
    September 20, 2016 at 10:17 pm #21916

    I uninstalled and reinstalled the theme and the song still starts over after every page. I have curtain effect marked on. I deactivated all plugins. The songs still starts over.

You must be logged in to reply to this topic.