Close

Account

Documentation

Forum

Menu

PROBLEMS TO SEE "SOURCES" AND "VIA" – FROM THE LAST UPDATE 3.1.1

  • Post count: 33
    showsarg
    October 8, 2018 at 9:44 pm #37957

    Source Name
    Source URL
    Via Name
    Via URL

    In the posts I do not see any of the 4

    http://showsargentinos.com/the-umbrella-academy-netflix/
    in this case they should appear 2, and I do not see them either
    Source Name: unbrellaacademy
    Source URL: netflix.com/umbrellaacademy

    suggestion:
    It would be good that the same thing could be done with the photos, put the source or the author of the photo, beyond the comment.

    Post count: 2969
    Ferdy
    October 9, 2018 at 1:00 pm #37994

    Hi showsarg,

    Regarding this thing, please try to replace the content of this file /jnews/fragment/post/single-post-4.php with this one https://www.dropbox.com/s/zhjq6j3viwwxruf/single-post-4.php?dl=0. After that please clear your browser data cache.

    Thank you

    Post count: 33
    showsarg
    October 10, 2018 at 9:17 pm #38072

    now it works!
    thanks

    Post count: 2969
    Ferdy
    October 11, 2018 at 12:03 pm #38092

    Glad to hear that showsarg, let me know if you need something else in there.

    Thank you

    Post count: 33
    showsarg
    October 18, 2018 at 8:47 pm #38345

    Hi,
    I have the same problem with the other post

    Source Name
    Source URL
    Via Name
    Via URL

    they do not appear for more than they are with content

    Post count: 2969
    Ferdy
    October 19, 2018 at 10:15 am #38363

    Hi showsarg,

    Can you provide me URL of the post that having the problem?

    Thank you

    Post count: 33
    showsarg
    October 19, 2018 at 7:57 pm #38390

    LA MALDICION DE LA LLORONA – TRAILER

    in this case it has the 4 complete items and they are not seen in the published post

    I think the solution that I gave you served because in that post that is “single-post-4.php” yes, you see, but in the other type of post not

    Post count: 2969
    Ferdy
    October 22, 2018 at 11:26 am #38419

    Hi showsarg

    Regarding this thing, please try to replace folder /jnews/fragment/post with the folder in this zip file https://www.dropbox.com/s/umrm12x75xbz6vu/post.zip?dl=0. After that please clear your browser data cache.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.