Close

Account

Documentation

Forum

Menu

#Trending Posts missed

  • Post count: 5
    Anja
    March 6, 2016 at 11:21 am #18918

    Hallo,

    I updated the theme to Version 1.1.1,
    – all Plugins are upgedated,
    – there is no other Plugin activated for cache subjects,
    – and I activated the WordPress Trending Post Plugin.
    – Also are there enough Postings with normal traffic.

    But the Trending Post feels on Frontpage stay empty. What can I do?

    Thanks for advice!

    • This topic was modified 1 year, 9 months ago by  Anja.
    Post count: 2054
    Rai
    March 7, 2016 at 1:58 am #18922

    Hi Anja,

    Can you check the WordPress Popular Posts stats? Then try to Empty Cache from WordPress Popular Posts > Tools.

    Thank you

    Post count: 5
    Anja
    March 10, 2016 at 3:55 pm #18964

    Hi Rai,

    I check that and emptied the cache. But the problem is still there.

    What can I try next?

    Thanks,

    Anja

    Post count: 2054
    Rai
    March 11, 2016 at 2:49 am #18990

    Hi Anja,

    Is the stats data appear there?
    May I know your site URL? We may also need to check your backend directly.

    Thank you

    Post count: 5
    Anja
    March 11, 2016 at 8:00 am #19009
    This reply has been marked as private.
    Post count: 2054
    Rai
    March 12, 2016 at 1:50 am #19018

    Hi Anja,

    I checked your site and noticed that you running Falive Plugin version 1.0.0 (outdated). I do update it and now the popular post seems to be working fine.

    Thank you

    Post count: 5
    Anja
    March 12, 2016 at 8:56 am #19020

    Hi Rai,

    thank you sooooo much! Yes it runs *thumbs up*

    Post count: 2054
    Rai
    March 14, 2016 at 1:59 am #19024

    you’re welcome

You must be logged in to reply to this topic.