Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Some problems in V3

  • Post count: 22
    showsarg
    September 8, 2018 at 8:38 pm #36338

    Interesting update that I have not finished analyzing yet.

    but I can already comment on some things like for example

    – I do not see the icons of the new sliders and modules from 32 to 38
    https://prnt.sc/krtpdq
    https://prnt.sc/krtr67

    – the repetition of queries in modules and hero modules
    https://prnt.sc/krtrzq

    and I would like you to add the plugin for the next update
    https://codecanyon.net/item/snax-viral-frontend-uploader/16540363

    Post count: 10323
    Adek
    September 10, 2018 at 3:13 pm #36399

    Hi showsarg,

    1. About the missing icons issue, please try to clear your browser cache and server cache if you use it on your website.

    2. About the repetition issue on the JNews Hero Skew option, I’m not quite sure what’s the problem because i don’t get that kind of issue on my side. Can you please try to disable all plugin except required plugin that related to JNews just for a while to check if there’s plugin conflict issue?

    3. About adding Snax plugin, actually, we’ve been providing frontend post submit feature on JNews. You just need to install and activate JNews Frontend Submit plugin.

    Thank you

    Post count: 22
    showsarg
    September 10, 2018 at 10:48 pm #36460
    This reply has been marked as private.
    Post count: 10323
    Adek
    September 11, 2018 at 11:22 am #36489

    Hi showsarg,

    1. About the missing icon issue, it just works fine on my side. You can check this images https://www.dropbox.com/s/mouy1tors94b169/Screenshot%202018-09-11%2011.11.53.png?dl=0, https://www.dropbox.com/s/kz1kur7klaj5skf/Screenshot%202018-09-11%2011.13.01.png?dl=0

    2. About the repetition issue, have you tried to disable all plugins except required plugins that related to JNews?

    3. About Snax plugin, we will consider on this thing. Anyway JNews will compatible with Snax plugin. We’ve been doing some testing before.

    4. About the dark theme issue, i just check your single post randomly and seem just works fine in there. You can check this images https://www.dropbox.com/s/96iecqzn3d525fc/Screenshot%202018-09-11%2011.05.03.png?dl=0, https://www.dropbox.com/s/172n6du4pcv1izj/Screenshot%202018-09-11%2011.04.53.png?dl=0

    5. About the Gutenberg with WPBakery plugin, if you enable Gutenberg on your website and then you want to modify your homepage with WPBakery editor, you need to edit your page with Classic Editor. Please check this image for detail https://www.dropbox.com/s/ambubw32p58kxds/Screenshot%202018-09-11%2011.20.56.png?dl=0

    Thank you

    Post count: 22
    showsarg
    September 11, 2018 at 8:13 pm #36579
    This reply has been marked as private.
    Post count: 22
    showsarg
    September 11, 2018 at 9:11 pm #36583
    This reply has been marked as private.
    Post count: 10323
    Adek
    September 12, 2018 at 12:11 pm #36630
    This reply has been marked as private.
    Post count: 22
    showsarg
    September 12, 2018 at 1:22 pm #36644
    This reply has been marked as private.
    Post count: 22
    showsarg
    September 12, 2018 at 8:06 pm #36661
    This reply has been marked as private.
    Post count: 22
    showsarg
    September 12, 2018 at 8:51 pm #36664
    This reply has been marked as private.
    Post count: 22
    showsarg
    September 13, 2018 at 10:07 am #36683
    This reply has been marked as private.
    Post count: 10323
    Adek
    September 13, 2018 at 12:37 pm #36700

    Hi showsarg,

    It’s weird for me too about the icon issue. It just works fine on my side. I’m using Google Chrome Version 68.0.3440.106 (Official Build) (64-bit). It’s hard to me to find a solution if i can’t replicate the issue on my side. Do you use Cloudflare on your website?

    Thank you

    Post count: 22
    showsarg
    September 13, 2018 at 9:08 pm #36728
    This reply has been marked as private.
    Post count: 22
    showsarg
    September 14, 2018 at 12:42 am #36733
    This reply has been marked as private.
    Post count: 10323
    Adek
    September 14, 2018 at 12:06 pm #36762

    Hi showsarg,

    Please try to disable it just for a while and check if the icon loaded or not.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.