Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Problem on the responsive layout

  • Post count: 60
    Felixwebsimple
    November 16, 2017 at 9:16 am #25498

    There is a bug when browsing the website from samsung galaxy s7….the mobile menu changes width (http://i1353.photobucket.com/albums/q674/felgiat/Screenshot_20171115-211157_zpshywp7m5p.png) This is happening when mobile menu is set to appear on scroll up…..When i get to the top it resets to the right size…but again when scrolling down and then up the menu loses it’s right size

    Post count: 9174
    Adek
    November 17, 2017 at 1:55 am #25524

    Hi Felixwebsimple,

    I’ve been checking the image above but I’m not quite understand what you mean by the mobile menu changes width. Can you tell me more detail about it? so I can easily to help you out.

    Thank you

    Post count: 60
    Felixwebsimple
    November 17, 2017 at 7:43 am #25542

    Did you open the whole image?

    The responsive menu width is doule than the width of the text

    it is like that

    ————————–menu————————–

    ———content———–

    It should be

    ——–menu————
    ——-content———-

    Post count: 9174
    Adek
    November 17, 2017 at 9:56 am #25562

    Hi Felixwebsimple,

    I just try check your website on my iphone, but i don’t see the problem as you mention on above. At the moment we don’t have Samsung Galaxy S7. Can you please tell us more detail such as url of the page and what kind of browser that you use for testing?

    Thank you

    Post count: 60
    Felixwebsimple
    November 17, 2017 at 2:22 pm #25583

    Can you please test it on any HD screen (1440 x 2560)?

    Actually when you scroll down and up you don’t realize it at first because the menu bar grows to the right and you just lose the search icon and the menu icon. The content appears to be in the right size, but it is zoomed in a way. Please keep track of the icons on the menu so that you can understand when it is happening.

    Post count: 60
    Felixwebsimple
    November 17, 2017 at 2:28 pm #25587

    Trying to send a reply here and i get a message about duplicate reply

    Post count: 2665
    Rai
    November 20, 2017 at 4:37 am #25693

    Hi Felixwebsimple,

    When the ads loaded in the potrait mode, then you rotate your phone without reloading page and revert it back. So, the ads container remain wide. I’m not sure how the ads responsive work, but this is because the ads container. If you refresh the page it should be fine.

    Thank you

    Post count: 60
    Felixwebsimple
    November 20, 2017 at 9:20 am #25708

    I am trying to write (describe my problem) here and i keep getting the message that i have already said that………..I have not!

    Post count: 2665
    Rai
    November 21, 2017 at 1:02 am #25740

    Hi Felixwebsimple,

    Not quite sure what message you refer to? Could you provide me detail?

    Thank you

    Post count: 60
    Felixwebsimple
    November 21, 2017 at 8:48 am #25764

    I get a green box after I try to submit my full answer, containing this message

    Post count: 60
    Felixwebsimple
    November 21, 2017 at 8:49 am #25767

    After some testin I realized 1 thing

    When I have a video embedded like this article

    then the responsiveness does not work properly for the video, so the background resizes bigger to fit the video. The menu follows the resize too!

    Post count: 60
    Felixwebsimple
    November 21, 2017 at 8:52 am #25770

    I can not paste the link of the article with the problem in any answer, not even embed it with the link button in the submition form here.

    I will try to use a shortener http://bit.ly/2zUB3QD

    Post count: 60
    Felixwebsimple
    November 21, 2017 at 8:53 am #25771

    For some reason your forum would not allow me to give you the external link to the article that the problem appears.

    Post count: 2665
    Rai
    November 22, 2017 at 2:29 am #25806

    Hi @felixwebsimple,

    It seems your youtube video has different wrapper than it supposed to be. Do you use 3rd party plugin for embed video?
    If you use default WordPress, just paste the youtube link in the post contents it should be responsive.

    Thank you

    Post count: 60
    Felixwebsimple
    November 23, 2017 at 3:54 pm #25869

    No I do not use any 3rd party plugin

    I pasted the link of the video instead of the iframe but the same thing happens!

You must be logged in to reply to this topic.