Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Problem Gallery

  • Post count: 106
    abertrande
    February 19, 2016 at 10:18 am #18628

    hello
    I bought your theme because I find beautiful
    However I am having problems with galleries like many users
    I read everything and try everything but the problem is the same
    photos are not displayed normally
    incredibly slowly
    my photos do not weigh heavy (100kb)
    I tried a display with 10 and 20 and 50 images same problems …
    the first will be displayed and after nothing
    I hope you will address this issue because I am photogrpahe and I need to show my photos to my customers
    You can see with my code the admin part if you want
    Thank for your help
    Arnaud
    http://www.abertrande.com

    Post count: 5998
    Adek
    February 22, 2016 at 2:03 am #18660

    Hi Arnaud,

    Thanks for your detail info about regarding the problem that you get in there.

    Can you provide me the url of your gallery page in there? I just want to make sure on this thing.

    Thank you

    Post count: 106
    Post count: 5998
    Adek
    February 23, 2016 at 3:22 am #18710

    Hi Arnaud,

    If so, can you help me to provide login credentials into your wp admin panel so i can check it directly what actually happen in there. You can send it here and check the Set as private reply option below.

    Thank you

    Post count: 106
    abertrande
    February 25, 2016 at 9:07 am #18768

    Hi Adek
    have you news ?
    Arnaud

    Post count: 5998
    Adek
    February 26, 2016 at 3:10 am #18779

    Hi Arnaud,

    If so, can you please try to disable all plugins except required plugins again for a while. Because i can’t do it without your permission even i can login into your wp admin panel.

    Let us know if the problem still occurs.

    Thank you

    Post count: 106
    abertrande
    February 26, 2016 at 7:27 am #18787

    Hi Adek
    tell me when
    the date and time as we have a time difference
    Arnaud

    Post count: 5998
    Adek
    February 29, 2016 at 1:13 am #18814
    This reply has been marked as private.
    Post count: 106
    abertrande
    March 7, 2016 at 8:01 am #18942

    Hi Adek
    Have you news because I have always problem with google chrome and my portfolio
    Regards
    Arnaud
    http://www.abertrande.com

    Post count: 106
    abertrande
    March 11, 2016 at 7:24 am #19007

    Hi Adek
    Have you news please for the problem (google chrome and Firefox) with the gallery module
    Thanks
    Arnaud
    http://www.abertrande.com

    Post count: 5998
    Adek
    March 14, 2016 at 2:32 am #19033

    Hi Arnaud,

    I’ve been check your site previously and make some test as well. We will take a look on this thing because we don’t get this kind of problem yet from other customer. Hopefully we can find a solution as soon.

    Thank you

    Post count: 106
    abertrande
    March 14, 2016 at 7:41 am #19035

    Hi Adek
    Thank
    I’m wiating
    Arnaud
    http://www.abertrande.com

    Post count: 34
    rYo
    March 15, 2016 at 3:09 pm #19064

    Hello Adek,

    Same problem on my site. My gallery loads 30 images (for a gallery i think it’s ok :P) and 30 / 70 ko, each one. It’s an old issue.
    For example, your gallery page on your demo is very slowly, specially the picture loading.
    http://jkreativ.jegtheme.com/photography/gallery-masonry/

    Regards,
    Arnaud.

    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by  rYo.
    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by  rYo.
    Post count: 106
    abertrande
    March 15, 2016 at 3:16 pm #19067

    Hello rYo

    Thank for your message
    I’m hope that Adek will resolve the problem because for my clients it’s not good
    I don’t understand why the problem is with google chrome, firefox and not Safari
    Arnaud

    Post count: 34
    rYo
    March 15, 2016 at 3:22 pm #19068

    Yes the problem is only with Chrome and Firefox.

You must be logged in to reply to this topic.