Close

Account

Documentation

Forum

Menu

PrettyPhoto is not using taxonomy filters

  • Post count: 1
    ayadesign06
    June 2, 2018 at 6:56 pm #32732

    Hi All,

    I’m using JKreativ theme in a client website. To display a gallery of filterable (by category) photos i used the post grid element of WPBakery in a row.
    Filters are correctly displayed and they work fine on the page, but if I filter first and then i click on the photo, the prettyphoto box will show ALL the photos instead of only the filtered ones.

    I have some pressure on fixing this, so help is very much appreciated.

    The web site section with the problem is :

    Home Design

    Thanks

    Post count: 10729
    Adek
    June 4, 2018 at 3:45 pm #32811

    Hi ayadesign06,

    Did you mean the photos on the NOS PRODUITS section? I just want to make sure on this thing. If yes, unfortunately at the moment we don’t have that kind of feature at the moment. You may need to do some changes in there to make it works. Let me know if you have further question.

    Thank you

    Post count: 1
    ayadesign06
    June 4, 2018 at 4:34 pm #32815

    hi Adek.
    Yes, on the NOS PRODUITS section. Ok, thanks.

    Post count: 10729
    Adek
    June 5, 2018 at 11:10 am #32858

    Hi ayadesign06,

    In this case, you may need to do some changes in there because as I said previously we don’t have that kind of feature. If you’re not familiar with programming you may need to hire someone to help you or if you interest you can use our Custom Service here http://support.jegtheme.com/custom-change-service/

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.