Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Post grid element in composer not displaying portfolio thumb image

  • Post count: 9
    pixel
    May 5, 2015 at 6:45 am #11380

    Super ultra fantastuc theme! Great work!.

    My post grid element in the composer for my landing page is not displaying thumb image for the portfolio category i have it set up to display.

    Instead it displays the generic image… plugins/js_composer/assets/vc/vc_gitem_image.png

    Ive added a ‘cover image’, ive enabled ‘cutomer teaser’, and tried various different ‘Grid element templates’… with no luck.

    Nothing seems to make a proper image associated with the portfolio item displays, just the generic image mentioned above in its place… otherwise, everything else works.

    Please help.

    Post count: 5936
    Adek
    May 7, 2015 at 3:46 am #11450

    Hi pixel,

    Unfortunately, those feature have some issue with our theme at the moment and we still try to fix that. Anyway you can use another feature Jkreativ - Blog List that available on our themes.

    Let me know if you have further question.

    Thank you

    Post count: 9
    pixel
    May 7, 2015 at 6:34 am #11464
    This reply has been marked as private.
    Post count: 5936
    Adek
    May 7, 2015 at 7:21 am #11471

    Hi pixel,

    For portfolio you can try to use Jkreativ - Portfolio Block Item.

    Let me know if you have further question.

    Thank you

    Post count: 9
    pixel
    January 26, 2017 at 9:35 pm #22869
    This reply has been marked as private.
    Post count: 5936
    Adek
    January 27, 2017 at 1:52 am #22871

    You’re welcome pixel

    Let us know if you need something else in there.

    Regards

    Post count: 31
    bnorberto
    January 31, 2017 at 2:28 pm #22913

    Dear Adek,

    As almost all the discussion above marked as private, I can’t really see the solution.

    I’m about to add a post grid to my site … sourced from portfolio block items.

    1) I tried to add (youtube)videos to my portfolio
    2) I added post grid to my site to a separate row and marked that the source are my portfolios,
    3) I tried it with dummy data and it looks like this right now
    2017-01-31_1522
    4) if you hover the stock pictures or even click it .. nothing happens (eventhough I’ve added some elements to show)!
    2017-01-31_1524

    I was sure how to use portfolio, but now I’m completely helpless!

    So my questions:
    1) How can I make VIDEO portfolio items?
    2) How can I show them on my site as a grid (post grid or media grid)?
    3) How can I make it full width on the site?
    4) How can I make if you hover above each item, it starts to play the video without opening a player and without clicking on it?

    Looking forward to the solution!

    Post count: 9
    pixel
    January 31, 2017 at 8:20 pm #22920

    Make sure to upload a “featured image” as it will be used as the image for the grid item.

    Post count: 5936
    Adek
    February 1, 2017 at 2:41 am #22932

    @pixel,

    Thanks for your help pixel, really appreciate it.

    @bnorberto,

    I’ve been reply your question on above on this topic here http://support.jegtheme.com/forums/topic/post-grid-element-on-main-page-with-video-portfolio-items-showing-nothing/#post-22931

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.