Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Plugins not loading on post until browser refresh

  • Post count: 8
    natethemarketer
    December 10, 2014 at 4:22 pm #7534

    Hello,

    I am having an issue where the plugins that I am using on all blog posts do not appear until the page is refreshed. Sometimes I see one or two of the three total plugins, but in most cases they are not loading on the initial page display.

    The plugins include Royal Slider, LinkWithIn, and Facebook Social Plugin.

    Here is an example of a post with this issue:
    http://www.stephstevensphoto.com/chequessett-yacht-club-wedding-wellfleet-spring-blue-skies/

    Google Chrome 39.0.2171.71 (64-bit) – Does not display any of the plugins on initial load
    Mozilla Firefox 34.0.5 – Does not display any of the plugins on initial load
    Safari 8.0 – Does not display any of the plugins on initial load

    As I mentioned, all of the plugins display AFTER refreshing the page in all browsers.

    Please help me troubleshoot this issue.

    -Nate

    Post count: 8
    natethemarketer
    December 11, 2014 at 12:55 pm #7571

    I was able to correct the loading issue with the Royal Slider plugin by adding a new function to the theme funtions.php page and using a new shortcode. Here are the details about the fix: http://help.dimsemenov.com/discussions/royalslider-wordpress/1998-initialize-royal-slider-on-ajax-pages/page/1

    I am still having problems with the Facebook Social and LinkWithIn plugins displaying on initial page load.

    Please help me troubleshoot this issue.

    -Nate

    Post count: 2485
    Jegbagus
    December 17, 2014 at 11:40 pm #7701

    hi natethemarketer,
    the problem is because you are using curtain effect. if you disabling curtain effect, you won’t have those problem. Curtain effect will need deeper integration if its using javascript as front end on those plugin.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.