Close

Account

Documentation

Forum

Menu

No Result for your Query

  • Post count: 29
    honeybang
    June 15, 2016 at 6:00 am #20714

    Hi. Jegtheme.

    url : incubsta.com/rookies-list/

    I have total 9 resumes.
    I set 3 resume show on one page.
    However, if you click on the second page, “No Result for your Query” message occured.
    and sidebar’s “Years Experience” not working

    Many Thanks!

    • This topic was modified 1 year, 4 months ago by  honeybang.
    Post count: 2247
    Jegbagus
    June 16, 2016 at 3:44 am #20739

    hi honeybang, im not very sure what is happen. but i see that you modify your code and it may cause the issues. to see the real issues, i will need to do debug on your item.

    also can you tell me what version of jobplanet you use?

    Thank you

    Post count: 29
    honeybang
    June 16, 2016 at 4:22 am #20742

    Hi. Jegbagus.

    my theme version is 1.0.7

    I tested at 2 sites. and only install dummy data.

    I didn’t modify my code when problem occurs.

    my sub testing site : https://lishacast.com/resume-list

    The above test site, I was only the install dummy data.

    However, the same problem occurs. (only resume listing page..)

    T.T thanks

    • This reply was modified 1 year, 4 months ago by  honeybang.
    Post count: 29
    honeybang
    June 16, 2016 at 4:25 am #20744
    This reply has been marked as private.
    Post count: 29
    honeybang
    June 16, 2016 at 4:35 am #20746

    i.imgur.com/qMINZQQ.jpg

    I attached debug error massage image.

    as a problem with database . I don’t know why. T.T thanks.

    Post count: 29
    honeybang
    June 17, 2016 at 7:36 am #20764

    this issue isn’t solved.

    test.lishacast.com/rookies-list

    The other test sites.
    Not even the dummy data installation.
    I just set the number of resumes per one page.
    I didn’t anything..

    what happens? T.T thanks.

    • This reply was modified 1 year, 4 months ago by  honeybang.
    • This reply was modified 1 year, 4 months ago by  honeybang.
    Post count: 29
    honeybang
    June 17, 2016 at 10:49 am #20773

    I’ve tested in other server environments.
    blog.cosmics.kr/resume-list

    but, same problem occurred here.

    Post count: 2247
    Jegbagus
    June 18, 2016 at 12:26 am #20779

    hi honeybang, i see that you deploy the demo data on your server and its working fine using demo data. may i know what is the issues previously with your own data?

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.