Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Moving Theme Between Domains

  • Post count: 9
    windycityfella
    June 24, 2014 at 2:53 pm #610

    Hi.
    Have just purchased and stared using this theme.
    What is the situation when you want to move the theme from one domain to another.
    I am installing the theme on a sub-domain on a live test server and when finished developing want to move it to another domain, so how will the licence validation work.
    Thanks.
    Cheers,

    Post count: 2054
    Rai
    June 25, 2014 at 1:45 am #632

    Hi windycityfella,

    For regular license, you can use this theme only for one single project. It also mean that you permitted to install this theme on development server and then move it to production server, as long as it is ONE single project.

    For more details you can find here: http://themeforest.net/licenses

    Thank you

    Post count: 9
    windycityfella
    June 25, 2014 at 2:16 am #635

    Rai,

    G’Day and thanks for your reply.
    Yes, I understand and abide by the license requirements.

    My question is if I have the theme installed on a development server, say http://subdomain.mytestsite.com, and then want to move the theme to say, http://livesite.com

    Is this possible or does the license look to see the domain name of when it was registered.

    Cheers,

    Post count: 2054
    Rai
    June 25, 2014 at 4:55 am #642

    Hi Windy,

    Definitely, it would works as well.
    Please let me know if you had any problem 🙂

    Thank you

    Post count: 21
    pixelpartner
    June 29, 2014 at 4:13 pm #873

    Hey Rai

    i ve got the same problem and i do not understand your answer.
    Is it necessary to delete all the files on the developement server before i portate the wp installaion / theme files to the final server?

    Currently jkreativ theme is installed (an registered) on my development server and i copyed all the content and files to the final server. To install the missing PlugIns (on the final WP) the system askes for the purchase code. I entered mine, but i have problems to change / save the additional css and import the settings in the “utility” section.

    Must / can I “unregister” the development environment?

    Thank you for your quick advise, answer and/or solution.
    Thomas

    Post count: 21
    pixelpartner
    June 29, 2014 at 6:37 pm #876

    also the Preview doesn’t work, i onle see a blank page and i can’t customize the theme. Changes wont be saved

    • This reply was modified 3 years, 5 months ago by  pixelpartner.
    Post count: 2485
    Jegbagus
    June 30, 2014 at 7:42 am #885

    hi Thomas, no you don’t need to do that.
    you can still use your development server and live or production server with only one license.
    you will just need to buy another license if you going to use this themes again to any of your client work.

    Thank you

    Post count: 21
    pixelpartner
    June 30, 2014 at 2:06 pm #900

    so i need 2 regular license?
    1 for developing the site on my server and 1 for using the same template on the customer server?

    Post count: 21
    pixelpartner
    June 30, 2014 at 2:09 pm #901

    If not: What is the correct way to move the final developed template/ site?

    Copy the wp-content/jkeartiv directory to the livesystem ?
    oder install the theme and plugIns on the livesystem and then import the content?

    Thanks for you suport

    Post count: 21
    pixelpartner
    June 30, 2014 at 7:43 pm #910

    Hey Guys

    I ve try it once again, but i cannot customize the theme. I don’t have a preview. and if i change some options and want save, i doesn’t work. all settings are like before. also importing the settings doesn’t work. The system shows the loading icon (3stripes) endlessly.

    What can be wrong?

    Post count: 2485
    Jegbagus
    July 1, 2014 at 2:21 am #926

    hi pixelpartner, we are not really sure what is the problem.
    try to disable all plugin that not included with this themes.
    if its still not working, you can try to contact us from our profile page at themeforest, and please create account so we can login into your admin panel and take a look what is problem.

    Thank you

    Post count: 21
    pixelpartner
    July 1, 2014 at 6:49 am #935

    I’ve disabled all PlugIns as you advised but the problem still exits.
    – no preview
    – no customazation changes saved
    – edit pages makes a 500 error
    – no import / saving additional css or settings via jkreativ utility

    I sent you a message via themeforest created an account.
    I do really hope, that you can find out what is the problem.

    Thanks Thomas

    Post count: 2485
    Jegbagus
    July 1, 2014 at 10:58 am #948

    hi pixelpartner, i have reply you on question.
    hopefully we can fix this problem.

    Thank you

    Post count: 21
    pixelpartner
    July 1, 2014 at 11:04 am #950

    Hi

    Yeah! Heureka! 😀
    now I was able to fix this issue. The problem dues to an active apache module called „mod security“. I defined some rules / exceptions and now everythinks works fine.

    Thank fyou guys for your patience and help

    kind regards, Thomas

    Post count: 2485
    Jegbagus
    July 1, 2014 at 11:25 am #951

    glad you able to resolve the problem pixelpartner.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.