Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Mobile menu not working

  • Post count: 5
    sgautreau
    May 8, 2015 at 3:52 pm #11543

    First off- Thank you for creating a very versatile theme.

    I have searched the links and cannot get a solution to work.. the mobile menu appears to be inactive. I have a menu assigned to it in word press. I have my page setup as a one-page site.

    http://www.stevegautreau.com

    Thanks for your help!

    Post count: 5936
    Adek
    May 11, 2015 at 9:21 am #11567

    Hi sgautreau,

    Thanks for you kind words.

    Anyway please try to keep enable the required plugins only that come with these theme. Also my i know what the current version of Jkreativ that you use on your site?

    Thank you

    Post count: 5
    sgautreau
    May 12, 2015 at 4:44 pm #11618

    I have followed your recommendations and disables the other plugins. But this still has not resolved the problems.
    I also cannot get the background audio to function .
    I have version 2.2.9

    Thanks for your support.

    Post count: 5936
    Adek
    May 13, 2015 at 8:58 am #11634

    Hi sgautreau,

    Please try to use the latest version of Jkreativ 2.3.0 and required plugin as well. We’ve been include the newer version of required plugin on theme package (compatible version of plugin).

    Thank you

    Post count: 5
    sgautreau
    May 13, 2015 at 1:14 pm #11641
    This reply has been marked as private.
    Post count: 98
    finalcut47
    May 13, 2015 at 3:10 pm #11643

    Sorry if I’m intruding but this topic interests me.
    1) Also to me does not work the background audio on mobile devices. Why ? On normal pc works perfectly!
    2) In Home page also do not see the icon menu (top left). In other pages, yes.
    thanks roberto (www.robertobrucellaria.it)

    Post count: 5936
    Adek
    May 14, 2015 at 9:27 am #11666

    @sgautreau,

    Please contact us on our profile page right here http://themeforest.net/user/jegtheme about this thing.

    @finalcut47,

    Actually music background will not works on mobile devices. It’s weird for me. Please try to use parent theme instead and may i know the current version of Jkreativ theme that you use?

    Thank you

    Post count: 98
    finalcut47
    May 14, 2015 at 10:17 am #11670

    Version 2.3.0 (the next).

    Post count: 5936
    Adek
    May 15, 2015 at 5:31 pm #11690

    Hi finalcut47,

    Actually it’s weird for me. I don’t get those kind of problem on our side with using same version of Jkreativ. Can you help me to provide login credentials into your wp admin panel so i can check it directly what actually happen in there. You can send it here and check the Set as private reply option below.

    Thank you

    Post count: 5
    sgautreau
    May 18, 2015 at 7:35 pm #11720
    This reply has been marked as private.
    Post count: 5936
    Adek
    May 19, 2015 at 10:50 am #11733
    This reply has been marked as private.
    Post count: 5
    sgautreau
    May 19, 2015 at 1:00 pm #11737
    This reply has been marked as private.
    Post count: 5936
    Adek
    May 21, 2015 at 8:01 am #11756

    Hi sgautreau,

    It seems you will need to reinstall the theme and required plugin. Maybe there are some conflict between our theme and your additional plugin. Please still only using required plugins that come with JKreativ for a while.

    Thank you

    Post count: 5
    sgautreau
    May 21, 2015 at 8:03 pm #11779
    This reply has been marked as private.
    Post count: 5936
    Adek
    May 22, 2015 at 12:47 pm #11793

    Hi Steve,

    Please contact us directly via our profile page right here http://themeforest.net/user/jegtheme about this thing.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.