Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Menu not displayed on mobile devices

  • Post count: 4
    deborahlepunski
    June 1, 2017 at 11:32 am #23885

    Hi,

    It’s all pretty much in the title ^^ but it’s really annoying!
    My site URL is atelier-de-styliste.com

    Thanks in advance for your help.

    Post count: 4
    deborahlepunski
    June 3, 2017 at 4:15 pm #23897

    Hi,

    This is a live website and I would really appreciate to have an answer on this major issue.

    Best,
    D.

    Post count: 2232
    Jegbagus
    June 6, 2017 at 12:22 am #23912

    hi deborahlepunski, im very sorry. our staff who work on sukawati currently not available.
    i see your website, and i found that you have empty menu on mobile menu.
    it may because you not set your menu location on mobile menu

    to fix this issues, go to appearance > menu > and scroll on the most bottom.
    you will find “Display location” with 2 option (primary menu & mobile menu)
    if you want current menu displayed on both menu (desktop menu & mobile menu), you will need to check them both.

    Thank you

    Post count: 4
    deborahlepunski
    June 6, 2017 at 7:18 am #23918

    Hi,

    Thanks, that was an easy one ^^ but it changes my life 🙂

    I have another question though: on mobile all my pages look “cropped” on the right side, i.e. http://atelier-de-styliste.com/diy-fait-main/
    Do you have a clue of what may cause this issue?

    Thanks in advance,
    Deborah

    Post count: 2232
    Jegbagus
    June 6, 2017 at 9:29 am #23920

    hi deborahlepunski, there is plugin that causing this issues. you may recall plugin named as “autoptimize”. this plugin overwrite our plugin and causing this issues. try to disable this plugin, your issues will be fixed.

    Thank you

    Post count: 4
    deborahlepunski
    June 6, 2017 at 9:34 am #23921

    Hi,

    I’ve disabled this plugin but I still have the issue.

    Best,
    Deborah

    Post count: 1837
    Rai
    June 8, 2017 at 1:41 am #23927

    Hi Deborah,

    Could you elaborate and provide screenshot of the issue?
    It seems it work just fine on my side:

    Thank you

    Post count: 4
    deborahlepunski
    June 8, 2017 at 7:35 am #23929

    Hi,

    Yes, it does indeed, cause I’ve just finally fixed your CSS work on my side with custom CSS as I couldn’t wait for your answer…

    Deborah

    Post count: 1837
    Rai
    June 10, 2017 at 1:35 am #23933

    Hi Deborah,

    We really sorry for the delayed reply because I was off for attending my grandma cremation ceremony. Again, I personally really sorry for the inconvenience caused.

    Regarding your issue, so glad to hear you could solve it by yourself. It is always good to share knowledge here, whether there is issue and how to fix it, as we do here as a community. The answer is not always came from our side as author / team, but also from all of you, our members.

    But, just keep in mind if you have further questions in future, please don’t hesitate to post it here.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.