Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Logo & Customization Disappearing

  • Post count: 25
    darrma
    November 24, 2017 at 12:46 pm #25927

    Dear Support,
    I’ve change the logo and made customization, however now my logo is missing, and my customization disappear. When I check to the customizer, my last customization is still there, but in real site it has changed to previous condition.

    screenshot of real site

    screenshot of site appearance in customizer

    I’ve tried to re-setting my logo image but failed. How can I solve this problem?

    Thanks

    Post count: 25
    darrma
    November 24, 2017 at 1:01 pm #25928
    This reply has been marked as private.
    Post count: 38
    mariedenee
    November 24, 2017 at 7:19 pm #25944

    This is happening to me too… following if they reply.

    Post count: 2751
    Jegbagus
    November 25, 2017 at 12:53 pm #25969

    hi darrma & mariedenee, if in any case you enabling jnews speed or wp super cache, please disable those plugin first.
    and try to clear cache of your website. your browser may cache the css.

    Thank you

    Post count: 25
    darrma
    November 25, 2017 at 3:48 pm #25975

    Actually I haven’t installed jnews speed and wp super cache yet. I tried to clear browser cache and save the customization, and also tried it on the other browsers, but it hasn’t any change.

    Post count: 25
    darrma
    November 25, 2017 at 4:12 pm #25976

    The page seemed to freeze only for the styling. I managed to change the layout, inserting new element to sidebar, and it works. But the customization on font, color, and the logo didn’t affect anything..

    Post count: 38
    mariedenee
    November 25, 2017 at 7:55 pm #25986

    Those are disabled for me. I have cleared the cache, restarted my computer, closed the pages, opened them again… it is still not working.

    Post count: 10729
    Adek
    November 27, 2017 at 11:05 am #26038

    Hi @darrma & @mariedenee,

    Please try to go find this file wp-content/uploads/jnews/jnews-dynamic-styles.css and make a backup for this file at first then delete it. Let us know if you still getting a problem in there.

    Thank you

    Post count: 25
    darrma
    November 27, 2017 at 2:43 pm #26056

    Hi Adek,
    I have deleted jnews-dynamic-style.css but it doesnt change. The customization doesnt apply..

    Post count: 10729
    Adek
    November 28, 2017 at 9:05 am #26116

    Hi darrma,

    We just release a new version of JNews yesterday and contain some improvement for generating styling from customizer. Kindly you can update your theme into v1.1.4 and please tell me if it’s work or not on your side.

    Thank you

    Post count: 25
    darrma
    November 29, 2017 at 9:02 am #26174

    Hi,
    I have updated the theme to the newer version, but it’s still freezing. I couldnt make any change on font and font color in the real site (although on customizer it has changed). And my logo doesnt show up both on customizer and on the real site. I have uninstall and install the theme, but the it didnt change anything. FYI, I use header builder layout style 5 (centered logo), and I use child theme. Should I put any file in child theme folder or something?

    Post count: 10729
    Adek
    November 29, 2017 at 10:59 am #26188

    Hi darrma,

    Can you please provide us login into your WordPress admin panel, we will need to do a further investigation regarding this issue. You can send it here and don’t forget to check Set as private reply option below.

    Thank you

    Post count: 25
    darrma
    November 29, 2017 at 12:08 pm #26192
    This reply has been marked as private.
    Post count: 10729
    Adek
    November 29, 2017 at 2:06 pm #26195
    This reply has been marked as private.
    Post count: 25
    darrma
    November 29, 2017 at 3:36 pm #26213

    Halo Adek,
    saya sebenarnya sudah setting https di cpanel.. tapi entah kenapa di wordpress, siteurl dan Home nya masih http, belum https. Lalu apa yang harus saya benerin ya? Minta tolong step2nya dong.. Saya kebetulan instal wordpress yg multisite, tp belum ketemu cara untuk mengubah ke https.
    Terimakasih

You must be logged in to reply to this topic.