Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Layout help

  • Post count: 6
    missy13
    June 21, 2016 at 11:28 pm #20857

    Hello,

    I’m having issues with the mobile responsive menu, the look of the layout (the posts look squished together). It would be nice if I can get a fix for this as soon as possible. Overall, I love the theme 🙂 Thank you.

    Here’s my website: http://www.xopixel.com

    • This topic was modified 1 year, 5 months ago by  missy13.
    Post count: 2483
    Jegbagus
    June 22, 2016 at 12:32 am #20861

    hi missy13, there is problem with your HTML, it seems its not properly open & closed.
    it causing issues you have right now.
    can you try to disable the plugin and see which plugin that causing this issues?

    Thank you

    Post count: 6
    missy13
    June 22, 2016 at 12:35 am #20862

    The plugin that came with the theme? Or any plug in on my wordpress site?

    Post count: 2030
    Rai
    June 22, 2016 at 3:23 am #20870

    Hi missy13,

    I noticed that there is minor issue with the Google Adsense wrapper, we just update theme to fix this issue. Please do update your theme to latest: version 1.0.5.

    Thank you

    Post count: 6
    missy13
    June 23, 2016 at 1:01 am #20889

    Hello Rai,

    I’ve just installed the update (version 1.0.5.), cleared my website’s cache and the layout issue is still there. I really want this to be fixed.

    Thank you.

    Post count: 2030
    Rai
    June 23, 2016 at 2:01 am #20891

    Hi missy13,

    Do you use any caching plugin such as WP Super Cache or W3 Total Cache, please try to disable it after clearing cache. Also, clear your browser cache as well.

    If your issue persist, we may have to look it directly for further investigation. You could provide the login credential via private reply for security reason.

    Thank you

    Post count: 6
    missy13
    June 24, 2016 at 11:13 am #20923

    Hi Rai,

    I’ve tried both but the issue persists. I noticed this issue when I published a new post for the first time with this theme. I’ve also deactivated my other plug-ins but the problem persists.

    Post count: 6
    missy13
    June 24, 2016 at 11:19 am #20926

    Hi Rai,

    I JUST figured out the problem. You were totally right that a plug-in was the cause. Turns out the plugin “Jetpack” by WordPress was somehow affecting the layout. As soon as I disabled Jetpack, the layout went back to normal. So glad the issue has been resolved. Thank you Rai, for your patience and help…really appreciate it. This theme is amazing, great work!

    Post count: 2030
    Rai
    June 25, 2016 at 6:09 am #20928

    Hi missy13,

    So glad to hear that. Thank you for your information this would be helpful for other who had same issue.

    Please let us know if you have more questions.

    Best regards,
    Rai

You must be logged in to reply to this topic.