Close

Account

Documentation

Forum

Menu

landing slider stops

  • Post count: 7
    Consepia
    January 8, 2015 at 8:45 pm #8211

    On the parallax landing slider – I have 4 slider items. However, it stops automatically going after the 2nd (and sometimes only shows the first) one. I would like it to automatically show all four (after a few seconds). I see the autoplay delay, but it stops auto after 1st or 2nd slider.

    Also, any suggestions for speeding up load time? (besides getting on a better host provider?)

    Thanks!

    Post count: 6417
    Adek
    January 9, 2015 at 11:22 am #8248

    Hi Consepia,

    Can you send me the page url that you referring to, so i can check it directly on my side.

    Actually, page speed is depends on many factors, such as internet speed, server speed, scripts loaded, images optimize and etc.

    Thank you

    Post count: 7
    Consepia
    January 9, 2015 at 1:27 pm #8253
    This reply has been marked as private.
    Post count: 7
    Consepia
    January 12, 2015 at 8:44 pm #8283

    Were you able to look at this regarding the landing sliders? I sent a reply with url.
    thank you.

    Post count: 6417
    Adek
    January 13, 2015 at 8:36 am #8311

    Hi consepia,

    I’ve been check the slider on those page, and it just work fine on my side. I tested with chrome and firefox browser. I’ve create screencast (video) when i check the slider and if you want, i can send it to you.

    Thank you

    Post count: 7
    Consepia
    January 18, 2015 at 3:29 am #8406

    I have tested this on several computers and browsers. 90% of the time it stops after the 2nd slider and I have to manually use the arrows to see slider 3 & 4. Please advise.

    Post count: 6417
    Adek
    January 19, 2015 at 10:00 am #8438
    This reply has been marked as private.
    Post count: 9
    rossthomasphotography
    January 21, 2015 at 6:41 pm #8520

    Consepia, I have the same issue. Were you able to fix yours? And if so, how?

    Post count: 6417
    Adek
    January 26, 2015 at 9:13 am #8594

    Hi rossthomasphotography,

    May i know the page that you referring to? Maybe you can provide me the url of those page and I will check it further.

    Thank you

    Post count: 9
    rossthomasphotography
    January 27, 2015 at 11:40 pm #8658

    http://www.rossthomasphotography.com/portfolio/
    and also
    http://www.rossthomasphotography.com/

    Post count: 6417
    Adek
    January 29, 2015 at 7:08 am #8699
    This reply has been marked as private.
    Post count: 9
    rossthomasphotography
    January 29, 2015 at 10:51 pm #8720

    That is strange to see. On my mobile and on my own pc, it only gets through about 2 slides before stopping. I’ll check it on other devices.

    Post count: 4
    electrra
    October 20, 2015 at 6:45 pm #15399

    I’m having the same issue. It stops on the 2nd slide. I have tried to rearrange them but it still always stops on the 2nd slide.

    Post count: 6417
    Adek
    October 21, 2015 at 7:34 am #15427

    Hi Guys,

    Please try to logout from your wp admin dashboard and check your site without login, most of this kind of problem happen when you check your site with login into your wp admin dashboard.

    Thank you

    Post count: 4
    electrra
    October 21, 2015 at 12:01 pm #15437

    Thanks. That works.

You must be logged in to reply to this topic.