Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Footer image not showing

  • Post count: 7
    borys
    August 19, 2015 at 2:32 am #13739

    I changed the footer image all over the widgets, the homepage its flawless, the image i choose is shown perfectly, but when i choose to see an article, the footer doesnt show that image, it just doesnt show it. Please help me. the blog is blog.datasoft.com.ar , you can see it over there.

    Thanks

    • This topic was modified 2 years, 3 months ago by  borys.
    Post count: 2448
    Jegbagus
    August 19, 2015 at 3:06 am #13752

    hi borys, i don’t understand which footer do you mean. i see same footer on your landing page or article.
    can you give me image about problem you having?

    Thank you

    Post count: 7
    borys
    August 19, 2015 at 3:27 am #13755

    This forum doesn’t allow me to upload images, please check it out. I just saw it and it throws the same mistake. I’m talking about the footer (on the bottom of the page) check the difference between the image that is shown over the index (blog.datasoft.com.ar) and the one that is show over any article like this one: http://blog.datasoft.com.ar/2015/08/18/onhub-la-revolucion-wifi/ over the second one you can see that it shows only text, it only says datablog, over the index page you see an image

    Post count: 2448
    Jegbagus
    August 19, 2015 at 7:24 am #13771

    hi borys, you should put absolute URL instead of relative URL. for example on your blog, you should use this one :

    instead you using relative url like this one :

    Post count: 7
    borys
    August 19, 2015 at 10:57 am #13784

    Perfect! is solved, Thanks!

    Post count: 2448
    Jegbagus
    August 20, 2015 at 1:45 am #13794

    You are welcome borys 🙂

You must be logged in to reply to this topic.