Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Font switcher doesn't work properly

  • Post count: 69
    cdaldoss
    March 17, 2015 at 3:33 pm #10034

    Hi,

    I selected the font I want to use in the website in the Font Switcher in the Customize panel and I can see everything properly in the instant visualization inside the panel but when I save it the font in some part of the web changed again.

    You can see it for example in the footer, in the signature in the testimonial, in the “VER TODO EL PORTFOLIO” at the end of the portfolio and in the text of the team boxes, here http://www.mybabyd.com

    How can I fix it?

    thanks and regards
    Carlotta

    Post count: 10693
    Adek
    March 18, 2015 at 5:30 am #10058

    Hi Carlotta,

    Can you provide me your font setting on the customizer? so i can replicate it on my side.

    Thank you

    Post count: 69
    cdaldoss
    March 18, 2015 at 8:36 am #10080

    Hi Dek,

    this is what I insert in the Font Swicher section:

    Switch themes font
    First section font: LATO
    Second section font: COMING SOON
    Third section font: LATO

    Do you need more settings?

    thanks and regards
    Carlotta

    Post count: 10693
    Adek
    March 20, 2015 at 5:31 am #10131

    Hi Carlotta,

    It seems you will need to do some customization to achieve that, because the font setup on the button element will override by default css code.

    Thank you

    Post count: 69
    cdaldoss
    March 20, 2015 at 3:19 pm #10166

    Hi Dek,

    but I have this problem because of the 3 different font I choose or why?
    I mean in your demos there is no this kind of problem… why did I get this?

    I do not know how to customize it so I would better understand why it’s like this and try to avoid it-

    thanks and regards,
    Carlotta

    Post count: 10693
    Adek
    March 24, 2015 at 1:01 am #10203

    Hi Carlotta,

    I’m not quite sure on this thing, but in there you’ve been make several customization with these theme so maybe font switcher setup will overriden by your own customization. Let me know if you have further question.

    Thank you

    Post count: 69
    cdaldoss
    March 24, 2015 at 11:01 am #10238

    Hi Dek,

    I solved this yesterday. I had uploaded a font when I sterted with the web (that I was not using at the end) and when I see it and deleted it the issue was result! Practically it was as you was explaining me.

    thanks for your help!
    Carlotta

    Post count: 10693
    Adek
    March 25, 2015 at 6:10 am #10276

    You’re welcome Carlotta 🙂

You must be logged in to reply to this topic.