Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Font problem in IE

  • Post count: 18
    fco100
    December 6, 2018 at 10:53 pm #40443

    Hello,
    The font of the jnews theme in Chrome is OK.
    However, font problems occurred in IE.
    I applied it in the Jnews theme font configuration, but the font was not applied in IE.
    I want the Korean(Hangul) fonts to look the same in IE, as shown in Chrome. Please tell me how to fix it.

    P.S. The file size of Korean font is very large. Uploading and applying files to a web server will slow down your web site. I want to apply Noto sans KR font using Google web font.

    Post count: 1127
    Ferdy
    December 7, 2018 at 10:40 am #40461

    Hi fco100,

    Can you provide me the version of your IE?

    Thank you

    Post count: 18
    fco100
    December 7, 2018 at 11:44 am #40469

    Ferdy,

    IE version is IE 11.
    I want to show this problem.
    Please click below links.

    http://peace.dothome.co.kr/imsi/chrome.png
    http://peace.dothome.co.kr/imsi/ie11.png

    Thank you.

    Post count: 11180
    Adek
    December 10, 2018 at 4:42 pm #40600

    Hi fco100,

    It seems i will need to do further investigation on your website. Can you provide me your site URL? I will check it directly on my side.

    Thank you

    Post count: 18
    fco100
    December 11, 2018 at 9:27 am #40670
    This reply has been marked as private.
    Post count: 11180
    Adek
    December 11, 2018 at 10:34 am #40687

    Hi fco100,

    It seems there’s a problem with the ie when rendering that font. I think this related to the browser issue especially for ie. Previously i check this thread https://groups.google.com/forum/#!topic/noto-font/QYLXmUi7aq8. At the moment i don’t have a good solution for this issue yet.

    Thank you

    Post count: 18
    fco100
    December 12, 2018 at 1:35 pm #40846

    Thank you for answer.
    I bought a variety of themes from themeforest and there was no problem when I applied Korean fonts.
    Wordpress basic themes did not have this problem either.
    However, the Jnews theme has difficulties in applying Asian fonts (Chinese, Japanese, Korean).
    Of course, I know there are some basic problems with IE.
    However, many Korean WordPress web sites use the same fonts in Chrome, Firefox, and IE.
    I applied a variety of font plugins to solve this problem, but it did not work with the Jnews theme.

    I want to ask.
    I would like to add Google web font Korean in font list in Jnews> Customize style> font option> Global font

    * Google web font
    https://fonts.google.com/?subset=korean

    To solve this problem, I did a search.
    I hope that the links below will help you solve the problem.

    https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.cosmosfarm.com%2Fthreads%2Fdocument%2F15884
    (Original link : https://www.cosmosfarm.com/threads/document/15884)

    If you support the CJK Font, I expect more buyers to buy the Jnews theme.
    Because there are many internet news CMS consumers in Korea.

    I hope to solve this problem.

    Thank you in advance.

    • This reply was modified 2 days, 5 hours ago by  fco100.
    Post count: 11180
    Adek
    December 13, 2018 at 10:48 am #40900

    Hi fco100,

    Thanks for your suggestion, really appreciate it. We will take a look on this issue and hopefully find a best solution for this. Please be patient for a while because this is a technical issue that may take some time for our developer. We will back to you asap. Let me know if you need something else in there.

    Thank you

    Post count: 2689
    Rai
    December 14, 2018 at 11:39 am #40996

    Hi fco100,

    I’ve checked your site with both Chrome and IE11 on Windows 10 machine, and I can’t replicate the issue like you showing on the screenshot above. On my side, the font seems to look the same on both browsers. Please take a look at my screenshot below:
    ie11.jpg

    Did you already manage to solve the problem?

    Best regards,

    Post count: 18
    fco100
    December 14, 2018 at 11:49 am #40998

    Hello,

    It looks different in my web browser(IE 11).
    Please see the screenshot below.

    http://imgdb.kr/eGZY

    • This reply was modified 7 hours, 31 minutes ago by  fco100.
    • This reply was modified 7 hours, 30 minutes ago by  fco100.
    • This reply was modified 7 hours, 30 minutes ago by  fco100.
    • This reply was modified 7 hours, 28 minutes ago by  fco100.
    Post count: 2689
    Rai
    December 14, 2018 at 4:29 pm #41023

    Hi,

    May I know what Windows version do you use? Hopefully, we could replicate the issue on our side with the same environment.
    Please also try to clear your browser cache.

    Thank you

    Post count: 18
    fco100
    December 14, 2018 at 6:00 pm #41045

    Hi, Rai.

    I am using Internet Explorer version 11.
    Detailed version: 11.0.100 (KB4470199)
    I deleted the browser cache, but this is the same problem.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.