Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Featured Image Problem

  • Post count: 2
    ahken07
    December 16, 2014 at 11:56 am #7687

    Hello Jegtheme

    I face some issue.

    I tried to use your theme. When do blog post, the featured image is also appearing in my post, alignment not right.

    I read the comment session in themeforest, where we need to find a place Appearance -> Customize -> Custom CSS but I can’t find it. Appreciate if you can show me some screen shot.

    My request:

    Can I hide the feature image in the single post page but remain the one at main page (home page) ?

    Thanks, have a nice day.

    Post count: 2483
    Jegbagus
    December 17, 2014 at 11:37 pm #7700

    hi akhen07, its very weird. can you try to update the themes to latest version?

    after you find custom css, you can use bellow code :

    Thank you

    Post count: 2
    ahken07
    December 18, 2014 at 12:41 am #7710

    Ok. I updated to latest version and found that custom CSS field.

    I pasted your code and it work out AWESOME!

    Do I have to re-insert again for everytime I update the theme?

    Thanks.

    Post count: 2030
    Rai
    January 6, 2015 at 1:06 am #8067

    Hi ahken07,

    Theme options saved on wordpress database so you don’t need to re-insert / set options every time you update theme.

    Thank you

    Post count: 2
    ahken07
    January 6, 2015 at 1:11 am #8069

    Thank you so much..

    Appreciate if you can assist me in another question. It’s been 2 weeks since that time.

    Thanks, have a nice day.

    Post count: 2030
    Rai
    January 6, 2015 at 1:42 am #8078

    Hi ahken07,

    Sorry for late reply. It is because we’re busy on last holiday 🙁
    I just replied other of your questions.
    Please let me know if you have further questions.

    Thank you 🙂

You must be logged in to reply to this topic.