Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Featured image on displayed on Social Media after JNews 3.0 update

  • Post count: 44
    Amazee
    September 12, 2018 at 9:40 pm #36666

    Hi,

    After updating the JNews to 3.0, when i share the post in the social media it didn’t display features image ( both Facebook and Twitter ). It works before but now i only shows site’s logo. I already checked twice featured image is set correctly. I even try sharing older posts for checking. It also didn’t display feature images ( it displayed before ). See below screenshot for more details.

    When i share a post before update:

    https://drive.google.com/file/d/18ZpwlVW9E937Pt8s56VOZgXncQGJ3OSo/view?usp=sharing

    When i share a post after JNews 3.0 update:

    https://drive.google.com/file/d/13eAXArYco7ISkb9WJuIW-g48Ygfgn3oB/view?usp=sharing

    https://drive.google.com/file/d/1tTTNlWhDv_ExOSVH5yqyHI0RpiE10Oau/view?usp=sharing

    I tried sharing other website link for checking wherther it’s a problem with facebook but it display the image. Can you please tell me how to fix this.

    Regards

    Post count: 25
    haunt
    September 12, 2018 at 10:48 pm #36668

    Same on my site too. V3 is no longer adding an image in Facebook or Google shares.

    Post count: 11196
    Adek
    September 13, 2018 at 12:21 pm #36694

    Hi All,

    Please make sure if you have been install and activate the JNews Meta Header plugin. Also, can you please provide me your single post URL for further checking on my side?

    Thank you

    Post count: 44
    Amazee
    September 13, 2018 at 3:13 pm #36709

    Hi Adek,

    JNews Meta Header plugin is already active. Here is the link for the single post.

    Apple launched iPhone XR with 6.1-inch Liquid Retina Display, 7nm A12 Bionic chip, Face ID and more

    I also noticed another minor bug, when we have only one post it display in two columns. You can see that in the above single post link as well.

    https://drive.google.com/file/d/1zIA3-h8MqfbKJ_93PBdl5mHNYM7az1PI/view?usp=sharing

    Regards
    Samir

    Post count: 25
    haunt
    September 13, 2018 at 3:55 pm #36714

    JNews Meta Header plugin active on mine too but same result.

    Also found a link bug here (SHARE BAR SETTING DETAIL): https://screenshot.net/rodylcj

    Post count: 11196
    Adek
    September 13, 2018 at 4:58 pm #36719

    Hi All,

    Regarding the Social Meta Header issue, please try to replace this file wp-content/plugins/jnews-meta-header/jnews-meta-header.php with this one https://pastebin.com/Sf0rswxC.

    Also for another issue, please try to create a new topic because those issues not related to this topic.

    Thank you

    Post count: 44
    Amazee
    September 14, 2018 at 9:48 pm #36796

    Hi,

    Yes, It’s working now. 🙂

    Sure, i will create a new topic regarding other issue.

    Thank you

    Post count: 11196
    Adek
    September 17, 2018 at 11:27 am #36855

    You’re welcome Amazee,

    Regards

    Post count: 2
    hizmetofisi
    September 18, 2018 at 4:19 pm #36969

    I have that same problem. The following link is not working. Would you check?

    Regarding the Social Meta Header issue, please try to replace this file
    wp-content/plugins/jnews-meta-header/jnews-meta-header.php with this one
    https://pastebin.com/Sf0rswxC.

    Post count: 44
    Amazee
    September 18, 2018 at 4:45 pm #36970

    It’s not working for the previous posts even if you replace the codes. Try to add new post and share on social media. It works.

    Post count: 11196
    Adek
    September 19, 2018 at 10:46 am #36991

    Hi There,

    Do you still getting problem on the social meta header in there? I just want to make sure.

    Thank you

    Post count: 25
    haunt
    September 19, 2018 at 7:36 pm #37030

    Hi Adek, mine works but I have to

    Click Share (FACEBOOK) – Pop up appears without image
    CLOSE
    Click Share again – Pop up appears with image! 🙂

    This happens on all website using Firefox and is not a JNews issue, so all is fine with me!
    Thanks!

    Post count: 11196
    Adek
    September 20, 2018 at 11:09 am #37066

    Hi Andy,

    Maybe there’s a bug with Firefox browser. Hopefully they can release an update version to fix this issue soon. Let me know if you need something else in there.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.