Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Featured Image

  • Post count: 56
    nbitsos
    November 8, 2017 at 7:13 am #25166

    I have installed the “Featured Image From URL” plugin because I want to put images on a post from a URL instead of uploading an image on the site’s server.
    It works fine inside the post, it displays the image as should be inside the post BUT the image is not displayed on the Jnews-Slider1.

    See link.
    https://wetransfer.com/downloads/5c45e526915864db39ed79bbc851338320171108071144/990ae614968f0bd977eed0a90f12078320171108071144/97351c

    Can you help on that?

    If there is an alternative to put a url link instead of uploading image please inform me.

    Thank you.

    Post count: 6417
    Adek
    November 8, 2017 at 9:54 am #25180

    Hi nbitsos,

    Please try to put this CSS code on the Customizer Panel > Additional Style :

    Thank you

    Post count: 56
    nbitsos
    November 8, 2017 at 10:44 am #25184

    Unfortunately, didn’t work. The same issue remains. Cookies and cache cleared.

    Please assist.

    Post count: 6417
    Adek
    November 9, 2017 at 1:59 am #25227

    Hi nbitsos,

    Please try to replace this file /jnews/class/Module/Slider/Slider_1_View.php with this one https://pastebin.com/fVxjum8G

    Thank you

    Post count: 56
    nbitsos
    November 9, 2017 at 7:25 am #25242

    Thank you very much,worked but inside the post is also appears, I don’t want to be displayed there, only as featured..

    Excellent support.

    • This reply was modified 1 week, 5 days ago by  nbitsos.
    Post count: 56
    nbitsos
    November 9, 2017 at 9:05 am #25246

    The previous issue is ok, fixed by settings. The only unsolved issue is that now on the featured image at home page below the featured image there is also the symbol that shouldn’t be (see link). Can you please fix it?
    https://wetransfer.com/downloads/e3f832723cd88921b9b59203475b217120171109090423/392743f58fcf5a0176d30d67be51aeda20171109090423/ccdd0e

    thank you.

    Post count: 6417
    Adek
    November 9, 2017 at 9:51 am #25250

    Hi nbitsos,

    You can use this code below and put them in the Additional Style :

    Thank you

    Post count: 56
    nbitsos
    November 9, 2017 at 12:07 pm #25254

    OK, worked but another problem exists. See link below:

    https://we.tl/7QRu48IwmQ

    Post count: 6417
    Adek
    November 10, 2017 at 1:39 am #25269

    Hi nbitsos,

    I’m not quite sure about the problem that you get in there. Can you please guide me how i can replicate your issue on our side? so i can easily to help you out.

    Also, i just try to install Featured Image From URL plugin and it just works fine on my side. Here’s the screenshot: https://www.dropbox.com/s/0k4fwlfkjml3r3o/Screenshot%202017-11-10%2009.40.19.png?dl=0

    Thank you

    Post count: 56
    nbitsos
    November 10, 2017 at 6:58 am #25277

    Do you have the default settings on the plugin, nothing activated?

    Post count: 6417
    Adek
    November 11, 2017 at 7:52 am #25311

    Hi nbitsos,

    I don’t make any changes to the plugin setting (use default). Can you provide me some hint?

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.