Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Feature image not working on single post page

  • Post count: 3
    pranavjha
    December 8, 2018 at 7:52 pm #40530

    Hi,
    I have issue with feature image loading on single post page. If i open any posts most of the time i can’t see feature image opening there while image is present(screenshot attached) while doing refresh or loading another time it might be appeared.

    Image not showing

    When clicked on image area

    My website link : http://www.bebaknews.in

    Post count: 3
    pranavjha
    December 10, 2018 at 3:41 am #40558

    This is having problem while we enable Jetpack by WordPress.com plugin. I have disabled the plugin and it started working fine

    Post count: 1127
    Ferdy
    December 10, 2018 at 6:32 pm #40629

    Hi pranavjha,

    Did you still get the problem?

    Thank you

    Post count: 3
    pranavjha
    December 13, 2018 at 1:06 pm #40917

    Hi Ferdy,
    After disabling jetpack plugin , it is working fine but i need to enable jetpack for visibility options in sidebar widget. Is there anything your theme has functionality?

    Post count: 1127
    Ferdy
    December 14, 2018 at 9:38 am #40983

    Hi pranavjha,

    In this case, can you enable the jetpack plugin also can you provide me login access to your website? I will need to do further investigation on your website. You can send it here and don’t forget to check Set as private reply option below.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.