Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Error Message

  • frankp101
    July 21, 2016 at 11:06 pm #21357

    Im getting this message how can i fix this?

    Job Category

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/frankp1011/public_html/jobmefind.com/wp-content/themes/jobplanet-themes/fragment/job-detail.php on line 153

    Post count: 2229
    Jegbagus
    July 22, 2016 at 12:15 am #21358

    hi frankp101, it seems we have bug on it. we going to fix it as soon as possible.

    Thank you

    Post count: 7
    lcwd
    August 18, 2016 at 6:09 pm #21679

    Any timeline for this to be resolved? Same error experienced.

    Post count: 2229
    Jegbagus
    August 22, 2016 at 2:18 am #21710

    hi lcwd, its already fixed on newest version on jobplanet.

    Thank you

    Post count: 8
    hichamwifaq
    December 6, 2016 at 7:10 pm #22490

    Hi Jegbagus,
    I acquired job planet like 3 days ago, and I do face the same issue as highlighted above.
    Error 153 job category something…

    Please indicate step by step issue resolution in order to fix it. This is delaying my project.

    Appreciate your feedback at the earliest.

    Thank you

    Post count: 8
    hichamwifaq
    December 8, 2016 at 10:37 am #22499

    Hi,
    Any news please, this is becoming urgent now

    Best regards,

    Post count: 2229
    Jegbagus
    December 9, 2016 at 7:47 am #22508

    hi hichamwifaq, can i take a look at your website. and let me see what is happen. it should not showing something like that.

    Thank you

    Post count: 8
    hichamwifaq
    December 12, 2016 at 7:44 pm #22531

    Hi Jegbagus,
    The website is still local for now but I managed to do a couple of screenshots to give you an idea about the issue.

    Issue 1 : There is no “Apply” button in the job post. I checked I’m in candidate profile, checked all other job posts (similar issue), I’m logged in.

    Issue 2 : In the job category field, here is the message I got displayed in the job listing page (it’s a chart) : – If you want more details, please give me a valid email address so that I send you the screenshots. Thanks

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Hicham\Personal\wamp64\www\wordpress\wp-content\themes\jobplanet-themes\fragment\job-detail.php on line 153
    Call Stack
    # Time Memory Function Location
    1 0.0010 238792 {main}( ) …\index.php:0
    2 0.0010 241960 require( ‘C:\Hicham\Personal\wamp64\www\wordpress\wp-blog-header.php’ ) …\index.php:17
    3 1.1181 50133480 require_once( ‘C:\Hicham\Personal\wamp64\www\wordpress\wp-includes\template-loader.php’ ) …\wp-blog-header.php:19
    4 1.1711 50395624 include( ‘C:\Hicham\Personal\wamp64\www\wordpress\wp-content\themes\jobplanet-themes\single-job.php’ ) …\template-loader.php:75
    5 1.7671 50621992 get_template_part( ) …\single-job.php:26
    6 1.7671 50622712 locate_template( ) …\general-template.php:167
    7 1.7681 50622880 load_template( ) …\template.php:531
    8 1.8071 50702608 require( ‘C:\Hicham\Personal\wamp64\www\wordpress\wp-content\themes\jobplanet-themes\fragment\job-detail.php’ ) …\template.php:574

    Post count: 2229
    Jegbagus
    December 14, 2016 at 2:11 am #22552

    hi hichamwifaq,

    1. its show on my side.

    2. i think its because you are using old version of this themes. i try to this issues on our end, and its working fine. on version 1.0.9 we have fix this issues.

    Thank you

    Post count: 8
    hichamwifaq
    December 14, 2016 at 7:48 am #22557

    Hi Jegbagus,
    THanks for the reply. Where can I find the latest version of the theme ?

    I acquired jobplanet through themeforest. The download link only points out to the 1.0.8 version. Please help locating the download link to install 1.0.9. Thanks

    For the Apply button, I hope this will be fixed with the new version, because quite frankly I installed all possible updates and It’s still not showing. I haven’t done any CSS customization or nothing. Let’s see if the new install fixes it, otherwise, I will have to ask you to look at it more seriously.

    Can you please respond at the earliest, as my project cannot move forward without your insights ! thanks!

    Post count: 2229
    Jegbagus
    December 15, 2016 at 1:56 am #22563

    hi hichamwifaq, can you send me email from my profile page on themeforest. i unable to update themes from author page on themeforest. they have issues with item update page. so i will send you the file directly.

    Thank you

    Post count: 2229
    Jegbagus
    December 15, 2016 at 2:16 am #22566

    hi hichamwifaq, it seems update item working again. you can download it from themeforest.
    https://themeforest.net/downloads

    Thank you

    Post count: 8
    hichamwifaq
    December 15, 2016 at 10:17 am #22576

    Hi Jegbagus,
    Thanks for your reply. This works. Both issues are now solved.
    Issue 1 : “Apply for the job” – Solved : I needed to register as an applicant
    Issue 2 : “Category coding message” – Solved : Through the new version of jobplanet

    Many thanks for your support, it’s really been very important to me.

    Best regards,

    Post count: 2229
    Jegbagus
    December 16, 2016 at 1:01 am #22578

    you are welcome hichamwifaq 🙂

You must be logged in to reply to this topic.