Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Error in Custom Footer -> Create custom footer from here

  • Post count: 14
    trabajosan
    December 4, 2018 at 4:25 am #40268

    Hello guys. Happy so far with this powerful theme.
    I have an issue though. My client needs a complex footer, which I intend to accomplish via Elementor. I tried the link “create custom footer from here” under “footer layout” options. I receive a blank page (wp-admin/edit.php?post_type=footer) that says the type of content (‘footer’, i’d say) is not valid. Am i missing a plugin or sth.
    Thanks in advance.

    Post count: 1127
    Ferdy
    December 4, 2018 at 12:03 pm #40283

    Hi trabajosan,

    It seems we will need to do further investigation on your website regarding this issue. Can you provide me login access to your website? You can send it here and don’t forget to check Set as private reply option below.

    Thank you

    Post count: 14
    trabajosan
    December 4, 2018 at 11:30 pm #40333
    This reply has been marked as private.
    Post count: 1127
    Ferdy
    December 5, 2018 at 11:13 am #40353

    Hi trabajosan,

    In this case, please try to configure the permalink to post name. please go to Dashboard > Settings > Permalink set common settings to post name and then save changes.

    Thank you

    Post count: 14
    trabajosan
    December 10, 2018 at 9:22 pm #40636
    This reply has been marked as private.
    Post count: 1127
    Ferdy
    December 11, 2018 at 12:35 pm #40716
    This reply has been marked as private.
    Post count: 14
    trabajosan
    December 11, 2018 at 9:25 pm #40782

    Thanks for the reply. I will try that. I assumed there was sth missing.

    Regards,

    Dreig

    Post count: 14
    trabajosan
    December 11, 2018 at 9:57 pm #40784
    This reply has been marked as private.
    Post count: 14
    trabajosan
    December 11, 2018 at 10:14 pm #40786

    Dont worry for this last ticket for now; I’ve already found a workaround.

    Thank you again.

    Post count: 14
    trabajosan
    December 11, 2018 at 10:34 pm #40787
    This reply has been marked as private.
    Post count: 1127
    Ferdy
    December 12, 2018 at 12:05 pm #40824

    Hi Dreig,

    In this case, may I change the permalink configuration on your website to check the issue?

    Thank you

    Post count: 14
    trabajosan
    December 13, 2018 at 2:02 am #40873

    Yes. Thank you.

    Post count: 1127
    Ferdy
    December 13, 2018 at 12:27 pm #40911

    Hi Dreig,

    I’ve been checking your website previously. Can you please try to enable WP_DEBUG mode on your website? to show the error message that causing that issue. You can check this article https://codex.wordpress.org/WP_DEBUG about enable WP_DEBUG. If you find an error message in there, please provide us.

    Thank you

    Post count: 14
    trabajosan
    December 13, 2018 at 9:46 pm #40958

    I did this

    define( ‘WP_DEBUG’, true );

    in wp-config.php

    If debug.log files was meant to be created by an error inside /wp-content/ ,it was not created.

    https://ibb.co/tY4dx0d

    Post count: 14
    trabajosan
    December 14, 2018 at 3:50 am #40975

    Another thing: is there a way to hide h1 in the homepage only (at the time it says “home”)? I did a display:none for h1 but that also hides news titles in hero 🙁

You must be logged in to reply to this topic.