Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Custom Background not working on Chrome Mobile

  • Post count: 27
    Martin
    July 21, 2014 at 6:18 am #1936

    Hello!
    I have created a Standard layout page with a custom Background Image, that should be displayed at the Fullscreen. At any browser it will be displayed well. But the Mobile Chrome Browser on my Android Shows the Background Image only at 15% at the top of the page! At the mobile Firefox Browser the Background Image is displayed correctly! It seems to be a css Problem with the Chrome browser?! How can I fix it? Can I add a custom CSS to correct it for mobile Chrome? Please help me!

    Post count: 2684
    Rai
    July 22, 2014 at 3:58 pm #1987

    Hi @klank,

    May I know your page URL so I can test it directly with my device?

    Thank you

    Post count: 27
    Martin
    July 22, 2014 at 6:52 pm #1999

    Hello Rai!
    Of Course!
    http://www.martinklank.de/aboutme

    Post count: 27
    Martin
    July 23, 2014 at 4:35 am #2007

    Sorry, but there is an another problem with the mobile chrome browser! The Masonry View is not displayed correctly! The Images were overlayed! You can see it at this screenshot :

    • This reply was modified 4 years, 3 months ago by  Martin.
    • This reply was modified 4 years, 3 months ago by  Martin.
    Post count: 27
    Martin
    July 23, 2014 at 5:12 am #2010

    screenshot

    • This reply was modified 4 years, 3 months ago by  Martin.
    Post count: 2684
    Rai
    July 23, 2014 at 7:31 pm #2058

    Hi klank,

    Looks like that problem is only appears on Android device. It have tested on iPhone 4 & iPad 2 and it works normal.
    I’ll check it on Android device soon, because at the moment I don’t hold any Android device.

    Thank you

    Post count: 27
    Martin
    July 24, 2014 at 6:54 am #2073

    Hi Rai!
    Yes, this problems appears on android devices using the Google Chrome browser. And Only the Masonry View doesn’t work! On my android phone with Firefox browser the site is displayed correctly!
    But the most used browser on android is the chrome browser, so the most android user can’t see the pictures correctly. I think this is a chrome mobile bug. I hope you can fix this! Thank you!

    Post count: 2684
    Rai
    July 25, 2014 at 2:53 am #2109

    Hi klank,

    Well, I tested on Android Browser emulator those problem doesn’t appear. It seems need Android device to test it directly. No, need to worry if we found those problem we will fix it and give you the update.

    Thank you

    Post count: 27
    Martin
    June 4, 2015 at 9:31 pm #12109

    Hi Rai!
    Is there any update for the Google Chrome browser problem available?
    The problem ist still not resolved.
    screenshot
    Thank you!
    Martin

    Post count: 10705
    Adek
    June 8, 2015 at 8:13 am #12126

    Hi Martin,

    May i know what version of Jkreativ themes that you use in there?

    Thank you

    Post count: 27
    Martin
    June 9, 2015 at 4:22 am #12155

    Hello!
    I am using jkreative version 2.2.8

    Post count: 10705
    Adek
    June 9, 2015 at 10:59 am #12168

    Hi Martin,

    Please try to update your themes version into v2.3.0 and also remove your browser cache after that.

    Thank you

    Post count: 27
    Martin
    July 12, 2015 at 10:48 pm #12911

    Now I have updated to Version 2.3.1 and there ist still the same!

    Post count: 10705
    Adek
    July 17, 2015 at 3:08 am #12971

    Hi Martin,

    Please try to disable all of your plugins except required plugin that come with Jkreativ.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.