Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Conflict with NextGen Gallery

  • Post count: 1
    KarlADrage
    April 13, 2016 at 8:37 pm #19587

    Hi,

    Recently installed the JPhotolio theme and have spent much of the last 48 hours making it look pretty, however, when I click on a gallery thumbnail in one of my existing blog posts (that were created with an Elegant Themes theme), the image eventually opens up in a new window only (the Lightbox surrounds, navigation and thumbnails appear while it’s all still loading, before it jumps to a new blank window containing just the image). Most of my blog posts are protected, but this one isn’t, should you wish to see what I’m talking about:
    http://eventandweddingphotography.co.uk/northants-event-photography-kelmarsh-country-show-2016/

    I’ve done some Googling and found this thread where somebody’s experience is almost identical, and I note you were able to suggest some amendments to the .php to get it working:
    https://wordpress.org/support/topic/plugin-nextgen-gallery-nextgen-effects-shutter-lightbox-option-not-working

    Can you provide me with the same, please?

    Many thanks in advance.
    Karl

    Post count: 2251
    Jegbagus
    April 14, 2016 at 1:19 am #19594

    hi karl. its because you enable curtain effect on the themes. if you disable it, i believe it will work just fine.

    Thank you

    Post count: 1
    KarlADrage
    April 14, 2016 at 6:39 am #19620

    Problem solved!

    Thank you! 🙂

    Karl

    Post count: 2251
    Jegbagus
    April 15, 2016 at 12:53 am #19645

    you are welcome Karl

You must be logged in to reply to this topic.