Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Code for Vimeo

  • Post count: 6
    fmecan
    May 28, 2015 at 5:13 pm #11970

    Hi Guys,
    Where is the embed code for vimeo? In which file? From what I see, I will need to adjust, so the embedding works also on SSL pages if I make a video-posting.

    thanks
    Feda

    Post count: 6
    fmecan
    May 28, 2015 at 7:10 pm #11987

    And a second thing with “where to find”

    When you open http://jmagz.jegtheme.com/review-category/gadget/

    Where to change “priced at:” and “avalable at:”

    Post count: 6
    fmecan
    May 29, 2015 at 10:28 am #11992

    The second issue is resolved, so there is only the vimeo part.

    Post count: 2485
    Jegbagus
    June 8, 2015 at 11:09 pm #12142

    hi fmecan, for your vimeo page you can simply copy and paste vimeo url. example : https://vimeo.com/29193046

    Thank you

    Post count: 6
    fmecan
    June 9, 2015 at 9:37 am #12164

    I know this is how it is supposed to work, but it only works on non-SSL sites. In our case (and I tested it), you put the URL with https into the Videoposting, BUT the Videoposting (not as a video in a regulat post) end up using this iframe:

    <iframe src=”https://player.vimeo.com/video/118168189?title=0&byline=0&portrait=0″ width=”700″ height=”500″ webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” frameborder=”0″></iframe>

    I then tested with firebug what happens if we can force the used iframe URL to be https and this would work, so this is why I am asking where to find the code change it.

    Thanks
    Feda

    Post count: 2485
    Jegbagus
    June 11, 2015 at 1:51 am #12190

    hi feda, do you mean when you using ssl website, you unable to show vimeo video? can you give me URL where you having the problem.

    Thank you

    Post count: 6
    fmecan
    June 11, 2015 at 7:10 am #12194

    Hi, exactly. If I create a “video-posting” with a vimeo video, it picks the non-SSL iframe, so the site is reporting that it would needed to load unsafe script etc. Customers won’t do that and they don’t understand what to do. If I could change the code, so wordpress forces Vimeo to use the SSL iframe, the issue should be solved. Then I also see a preview. Scroll down to https://playinglegal.com and you will the issue where the video block ist.

    Post count: 2485
    Jegbagus
    June 13, 2015 at 2:06 am #12213

    ahh i see. you can use this code : http://pastebin.com/8rNQACwF

    and overwrite file on jmagz themes folder > public > js > main.js

    Thank you

    Post count: 6
    fmecan
    June 13, 2015 at 11:59 am #12217

    Works now, big thanks!

    Post count: 2485
    Jegbagus
    June 15, 2015 at 2:14 am #12250

    you are welcome fmecan 🙂

    Post count: 6
    admstevens
    July 7, 2016 at 9:20 am #21085

    I have the same issue but for Youtube videos, I’ve tried changing the main.js code but that hasn’t seemed to work either. Any ideas?

    Post count: 2485
    Jegbagus
    July 12, 2016 at 1:51 am #21152

    hi admstevens, have you already update your themes to latest version? it should be fixed if you using latest version of themes.

    Thank you

You must be logged in to reply to this topic.