Close

Account

Documentation

Forum

Menu

2 line top Nav menu, Explorer not showing correctly

  • Post count: 52
    kewico
    May 9, 2015 at 3:34 pm #11557

    Hi there.
    I have a problem using the 2 line top navigation option in Explorer Browser.
    The Top navigation appears way to the left in Explorer. In firefox it’s fine:

    Example without 2 line navigation (menu is fine in both browsers):
    http://kewico.ch/dev-pb/aktivitaten/

    Example with 2 line navigation (In Explorer not good):
    http://kewico.ch/dev-pb/ferienhaus-panoramablick/

    Look forward to your reponse.
    Many Thanks for the great support so far !! 🙂

    Post count: 6666
    Adek
    May 12, 2015 at 9:42 am #11595

    Hi kewico,

    Actually it’s weird for me. Please try to add this code below :

    Thank you

    Post count: 52
    kewico
    May 12, 2015 at 10:49 am #11609

    Hi Dek,
    That worked. Thanks… shouldnt need that though right? maybe you could add to the bug fix list?
    Regards
    Brent

    Post count: 6666
    Adek
    May 12, 2015 at 10:55 am #11611

    Hi kewico,

    We will take a look on this thing. Anyway may i know what version that you use on your site?

    Thank you

    Post count: 52
    kewico
    May 12, 2015 at 3:39 pm #11617

    Sure…
    Theme: Version v2.3.0
    Plugin: Version 1.2.1

    Post count: 6666
    Adek
    May 13, 2015 at 7:57 am #11629

    Hi kewico,

    Thanks for your information. We will take a look on this thing.

    Regards

You must be logged in to reply to this topic.