Close

Account

Documentation

Forum

Menu

Reply To: Error Message

Post count: 8
hichamwifaq
December 12, 2016 at 7:44 pm #22531

Hi Jegbagus,
The website is still local for now but I managed to do a couple of screenshots to give you an idea about the issue.

Issue 1 : There is no “Apply” button in the job post. I checked I’m in candidate profile, checked all other job posts (similar issue), I’m logged in.

Issue 2 : In the job category field, here is the message I got displayed in the job listing page (it’s a chart) : – If you want more details, please give me a valid email address so that I send you the screenshots. Thanks

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Hicham\Personal\wamp64\www\wordpress\wp-content\themes\jobplanet-themes\fragment\job-detail.php on line 153
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0010 238792 {main}( ) …\index.php:0
2 0.0010 241960 require( ‘C:\Hicham\Personal\wamp64\www\wordpress\wp-blog-header.php’ ) …\index.php:17
3 1.1181 50133480 require_once( ‘C:\Hicham\Personal\wamp64\www\wordpress\wp-includes\template-loader.php’ ) …\wp-blog-header.php:19
4 1.1711 50395624 include( ‘C:\Hicham\Personal\wamp64\www\wordpress\wp-content\themes\jobplanet-themes\single-job.php’ ) …\template-loader.php:75
5 1.7671 50621992 get_template_part( ) …\single-job.php:26
6 1.7671 50622712 locate_template( ) …\general-template.php:167
7 1.7681 50622880 load_template( ) …\template.php:531
8 1.8071 50702608 require( ‘C:\Hicham\Personal\wamp64\www\wordpress\wp-content\themes\jobplanet-themes\fragment\job-detail.php’ ) …\template.php:574